Ookla udělila T-Mobilu cenu za nejlepší mobilní síť v České republice

3
Ookla udělila T-Mobilu cenu za nejlepší mobilní síť v České republice
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Operátor získal ocenění za nejlepší mobilní síť v České republice
  • Udělení cen vychází z analýzy více než 150 milionů měření provedených společností Ookla

V průběhu veletrhu MWC 2023 jsme byli svědky slavnostního udělení cen za internetové připojení společnosti T-Mobile. Ookla považována za etalon v oblasti měření rychlosti internetového připojení konkrétně udělila magentovému operátorovi prestižní ocenění „Ookla Speedtest Awards“ za nejrychlejší mobilní síť a nejlepší mobilní pokrytí.

Díky úspěchu v obou kategoriích si navíc operátor odnáší i celkové ocenění Ookla Speedtest Awards za nejlepší mobilní síť v České republice. Hodnocení mobilních sítí vychází z analýzy více než 150 milionů měření provedených společností Ookla, která je celosvětovým lídrem v oblasti informací o sítích a konektivitě.

K slavnostnímu předání ocenění došlo na veletrhu MWC v Barceloně a zúčastnili se jej manažeři rozvoje mobilních sítí T-Mobile, Otakar Mráz a Endre Miklós, dále Shawn Heidel na pozici Chief Commercial Officer Ookla a také David Rice, viceprezident prodejů Ookla.

Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
😂😂😂😂😂😂 cenu za největší zloděje se zástupem O2 a Vodafone 😂😂😂
Pc Wifi
Pc Wifi
tak jako v praze, brne apod. asi ok, ale potkavam dodnes lokality 800 only, pretizene az beda... neni to nic vyjimecneho. Tam se da s klidem namerit 1,2,5Mbit no a asi i toto je soucast te NEJLEPSI mobilni site... no tak to jo potom... a tak nasypali jim, tak se musi neco vychvalit, co už...
Janek Fanek
Janek Fanek
Pokud je to pravda, pak skutečný stav sítí musí být katastrofální. Denně se přesvědčuji o krátkodobých výpadcích signálu, ano nežiji ve velkém městě nebo metropoli a nejedná se o 5G, nýbrž o běžné sítě. Nejde jen o běžného uživatele ale i o různé služby závislé na sítích, to je pak velký problém. Přes veškerý optimismus v minulosti je reálný stav alarmující a proto nelze věřit, že síť 5G vše okamžitě vyřeší.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze