OnePlus posunuje vydání svého nového telefonu na třetí čtvrtletí

12

OnePlus One byl jedním z nejzajímavějších telefonů roku 2014. Výrobce se však nedlouho po vydání tohoto zázraku začal zmiňovat o jeho nástupci a s postupem času také naznačil, že nástupce má přijít během první poloviny roku 2015. To se ale nestane, jelikož vydání bylo posunuto až na druhé pololetí.

Originální OnePlus One byl prodejní hit

TIP: OnePlus One dostává alfa ROM Androidu 5.0 Lolipop

Pokud jste v loňském roce sháněli velmi dobře vybavený smartphone s cenovkou do 10 000 korun, pravděpodobně jste přemýšleli nad OnePlus One. Samozvaný „zabiják vlajkových lodí“ nabízel špičkovou výbavu za prakticky polovinu ceny oproti konkurenci. Telefon měl obrovský úspěch a letos se má dočkat nástupce. Bohužel však došlo k posunutí představení a místo prvního pololetí se OnePlus 2 dočkáme až v druhém pololetí. U nástupce se máme dočkat 64bitového čipsetu (pravděpodobně Snapdragonu 810) a celkově špičkové výbavy. Samozřejmostí má být také CyanogenMod a rozumná cena.

Zdroje: androidcommunity.com, forbes.com

Diskuze ke článku
Proto7
Povedzme si to na rovinu, nebol to nejaky predajny hit a nebude to hit ani teraz ale snaha sa ceni.
Jaroslav Polák
Jaroslav Polák
Naposledy upraveno: 27. 1. 2015 09:09
Nebyl to prodejní hit. :D :D :D Kam chodíš na tyhle informace? Jen v mém okolí ho má 9 lidí, z toho 4 holky. Nikdy jsem v okolí neměl ani polovinu lidí co by měli stejný telefon.
Proto7
Neviem kde je tvoje okolie :-) ale v mojom ho nemá nikto a to je okolo mňa dosť mobilných nadšencov. Cena priamo z Číny bola zaujímavá to áno, ale zase je to na úkor úkor záruky (kto bude posielať telefón do Číny?), možného Cla a DPH a nepodpora našich LTE pásiem. Cena na SK alebo CZ trhu je zase porovnateľná s cenami telefónov ako lg g3 alebo Sony xperia z2 a podobných.
mara_n
Docela by mě zajímalo kolik se jich ve skutečnosti prodalo. Myslím, že to zase taková hitparáda nebyla.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze