OnePlus One dostává alfa ROM Androidu 5.0 Lolipop

36

Po sporech s bývalým dodavatelem softwaru Cyanogen pro OnePlus začaly být vztahy poněkud vyhrocené. V OnePlus se rozhodli potají vyvíjet pro model One ROM Androidu 5.0 Lolipop, která je už nyní k dispozici ke stažení jako alfa ROM. Všichni zákazníci tak mohou během krátké doby změnit prostředí.

Poté, co společnost Cyanogen podepsala exkluzivní smlouvu s indickou společností Micromax a bylo zamezeno distribuci softwaru do mobilních telefonů OnePlus One se společnost rozhodla sestavit vlastní tým inženýrů, kteří začnou pracovat na ROM Androidu 5.0 Lolipop tak, aby všichni uživatelé mohli včas přestoupit. Uplynulo několik týdnů a alfa RAM Lolipopu 5.0 je k dispozici.

OnePlus One

Sama společnost upozorňuje, že se ještě nejedná o ostrou verzi určenou ke každodennímu použití, tu pak zašle uživatelům formou OTA aktualizace. Pokud si chcete Android 5.0 Lolipop do svého OnePlus One nainstalovat, držte se originálního návodu.

Zdroje: forums.oneplus.net, phonehorn.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Lukáš
Takže Cyanogen od One Plus dává ruce pryč nebo jak to chápat? To bylo keců od Cyanogen a nic, tahle banda se mi zdá jako pěkně všivá, vzhledem k tomu s čím pracují se divím, že vůbec otevřou zobák.
baterak
Clanek vyvazeni,strucni a samozrejme cileny.nic vice nic mene.V pořadku.Jinak k obsahu nemam co dodat jelikoz nejsem cileny odberatel.Ale vyjadrit jsem se musel.
kuvfkbgu
Neví někdo kdy se vyhlásí soutěž o LG G3???
tom
Existuje nějaká appka pro nahrávání displeje pro WP?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze