Zavaří Samsung tabletům? Údajně chystá ohebný smartphone s 13palcovým displejem

15
Zavaří Samsung tabletům? Údajně chystá ohebný smartphone s 13palcovým displejem
  • Menší ohebný smartphone, který se bude skládat do tvaru písmene „G“, nabídne 8palcovou uhlopříčku
  • Velikostí displeje by chystané ohebné smartphony konkurovaly klasickým tabletům

Možná jste zaznamenali, že ohebná revoluce v podání jihokorejského výrobce se tak úplně neobešla bez porodních bolestí, které vyústily v odklad oficiálního zahájení prodeje Samsungu Galaxy Fold v Hong Kongu a Šanghaji. Tím se ale společnost evidentně nenechala nijak vykolejit a již v současnosti podle informací korejského deníku The Bell pracuje na dalších ohebných smartphonech.

Ohebný smartphone Samsung
Vizualizace ohebného smartphonu od Samsungu do tvaru písmene „G“.

Na rozdíl od Samsungu Galaxy Fold se však oba dva připravované modely ohýbají mírně odlišným způsobem – jeden do tvaru písmene „S“, další pak do tvaru písmene „G“. Na vizualizaci LetsGoDigital si můžete prohlédnout, jak by mohl vypadat menší z nich, který se bude ohýbat do tvaru písmene „G“.

Druhý model, jehož vizualizaci přinesl mobielkopen.net, by měl v plně rozloženém stavu disponovat 13palcovou obrazovkou, zatímco smartphone do tvaru písmene „G“ má nabídnout „pouze“ 8palcovou velikost. Velikostí by se tak staly tyto ohebné telefony konkurencí klasickým tabletům, jako je například iPad mini nebo iPad Pro. Na více informací o chystaných ohebných smartphonech si však ještě musíme počkat.

Ohebný smartphone Samsung
Vizualizace ohebného smartphonu od Samsungu do tvaru písmene „S“.
Diskuze ke článku
Porydge
Dobrej vtip.
Jiří Penk
Dobrý den, nádhera, už se nemůžu dočkat. Tohle bude můj příští stroj po S10+, a G.Foldu. Díky.
XYZ
Za chvilku začnou dělat skládací televize. Buďto si ji necháte v kuchyni složenou na 15" nebo ji rozložíte v obýváku na 40". Akorát bude muset být celou dobu pod skleněným poklopem, aby vám kvůli smítku prachu nezačal blikat displej.
Roman Matúš Labuš
Roman Matúš Labuš
Čo je na tom vtip?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze