Oficiální správce souborů pro Windows Phone dorazí v červnu

6

Operační systém pro mobilní telefony Windows Phone ušel pořádný kus cesty, stále jsou ale věci, které uživatelům oproti konkurenčním řešení chybí. Když opomeneme některé důležité aplikace „třetích stran“, napadne nás chybějící oficiální správce souborů. Dobrou zprávou je, že náprava je již v dohlednu.

Nepřehlédněte:

Oficiální správce souborů ponese příznačný název „Files“

Oficiální Windows Phone UserVoice je ideální místo pro uživatele, kteří chtějí něco změnit. Pro fakt, že i běžní lidé mají pro giganta Microsoft velký hlas hovoří i úspěšně zakončený projekt s všeříkajícím názvem Add File Manager to Windows Phone (v překladu: přidat správce souborů pro Windows Phone). Chybějící správce souborů je dlouhodobě vyčítaná vlastnost operačního systému Windows Phone, nakonec se však uživatelé dočkají.

Správce souborů Files

A to poměrně brzy. Již v průběhu měsíce června totiž bude dostupná oficiální aplikace správce souborů, která ponese příznačný název Files. I když konkrétní datum pro vypuštění aplikace ještě neznáme, jde ale o skvělou zprávu pro všechny uživatele, kterým oficiální správce souborů dlouhodobě scházel. Zajímavých nápadů na změnu, respektive vylepšení, je na portále UserVoice stále více než dost, uvidíme tedy, na co se dostane řada příště.

Zdroje: windowsphone.uservoice.com, wpcentral.com, neowin.net, reddit.com

Diskuze ke článku
pepe
Pocket file manager ale asi bude lepší..
Jakub
Bude to i pro wp7 ? Kamosovi by se to hodilo.
Breta
Haleluja, konečně:). No chybí mi tam hodně, ale s tím sem do WP8 šel:). Tak snad se dočkáme.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze