Nová videa o Windows Phone 8.1: předvedou vám základní funkce

48

I přesto, že update na nejnovější Windows Phone 8.1 ještě nezapočal, máme přeci jen možnost se k této verzi dostat, ať už koupí nové Nokie Lumie 630, nebo stažením verze Developer Preview. Proto se Microsoft rozhodl, že svým zákazníkům poskytne základní informace prostřednictvím videí.

Zatím byly vypuštěny pouze dvě, nicméně další by měla určitě následovat. První video je určeno novým zákazníkům, kde jsou klasicky představeny nejdůležitější funkce jako volání, SMS nebo Windows Phone Store.

Druhé video se zaměřuje na inovace oproti verzi Windows Phone 8.0. Jsou zde popisovány funkce jako Cortana, Wi-Fi Sense nebo notifikační centrum.

A co vy? Máte Windows Phone 8.1 a jste s ním spokojeni? Podělte se s námi o vaše názory.

Zdroje: wmpoweruser.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
GEROM84
Stále se mi nelíbí nutnost zapínat bluetooth,polohu ručně.
V symbianu stačilo zvolit odeslat foto přes bluetooth, to se zaplo poslalo fotku a pak vypnulo.
Ve WP když bluetooth ručně nezapnu,tak foto nejde poslat :( opět další úkony navíc zbytečně :((
pavel šmid
pavel šmid
Sem snovinnou Windows 8.1spokojen ale co me fakticky štve je informační dioda,že snim neumeji pracovat.mam totiž HTC Windows 8S a neumí pracovat na zmeškané události a SMS jenom když baterie je vybyta a když se nabii jinak nic škoda,doufám že to Windows nápravy při příští nake aktualizaci ....
Kuba
Ja jsem spokojen velice, po poslední aktualizaci už je v poho i baterka takže bez problémů. Ale co me dost štve je nehorázně pomalá a zastaralá aplikace Skype.. ta aplikace je opravdu ostuda Microsoftu!
Windousák
Zatím mi vadí taková drobnost. Když si v notifikačním centru zapnu wifi tak to vyhledá a připojí se to je ok. Ale když ji vypínám tak mě to přesměruje do nastavení a musím swipnout abych to vypl. Je to kravinka ale nechápu proč se to prostě nevypne rovnou. Taky je škoda že tam nelze nastavit rychle zapnutí mobilních dat v centru. To sem tedy opět vyřešil dlaždicí přes aplikaci (connectivityShortcuts). Asi zatím vše. @lumia 630

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze