Windows Phone 8.1 Developer Preview dostává aktualizaci

14

Pokud jste fanoušky operačního systému Windows Phone, či dokonce vývojáři aplikací, určitě vás bude zajímat, že 14. května Microsoft vypustil aktualizaci pro verzi Windows Phone 8.1 Developer Preview, která je určena hlavně vývojářům, ale stáhnout si ji může v podstatě kdokoliv.

Windows Phone 8.1

Přesně 14. dubna byl vypuštěn Windows Phone 8.1 Developer Preview a vývojáři tak měli možnost testování aplikací pro tento nový systém. Díky stejnojmennému programu se však k této verzi mohl dostat kdokoliv a užívat si tak nového systému. A přesně o měsíc později Microsoft vydává aktualizaci, která čerpá ze zpětné vazby uživatelů a vylepšuje tak například stabilitu prohlížeče, odezvu hlasové asistentky Cortana a další nedostatky. Pokud se tedy již účastníte programu Windows Phone Preview for Developers, nebo chcete nový systém vyzkoušet, rozhodně se stažením neváhejte.

Zdroje: windowsphonedaily.com, blogs.windows.com

Diskuze ke článku
jirka
to je aktualita jak stehno :D
olaf
A jeste tyden stara. Ale zlepsuje vydrz baterky
Ferrari
Po tydnu, hmm :D ze se nestydite, kdybych se mel ridit podle vasich "aktualnich" informaci :D
Tomee
Vím, že v redakci nesledujete jen WP, ale toto? Nemyslím to zle nebo špatně, ale když jsem si četl titulek, má první myšlenka byla: "Cože? Zase? Dyť jsem před týdnem už jednu instaloval.....to vyšla další nová???"
Jste tak pomalí, že jste mě zmátli :D:D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze