Odstřihnou vás od okolního světa, Huawei FreeBuds 6i přichází do ČR

Odstřihnou vás od okolního světa, Huawei FreeBuds 6i přichází do ČR
Fotografie: Huawei
  • Aktivní potlačení hluku dosahuje nejvyšší úrovně
  • Cena startuje pod hranicí 2 500 Kč

Huawei přináší zcela nová bezdrátová sluchátka základnější kategorie, která však dbají nejen na výbavu, ale taktéž na vzhled. Zaujme třeba už i oválné pouzdro nebo hned tři barevné varianty, z nichž fialová působí skutečně originálně.

Huawei FreeBuds 6i

FreeBuds 6i jsou vybavena technologií Intelligent Dynamic ANC 3.0, která představuje vrchol od Huawei v případě potlačení hluku, jehož algoritmus je připraven na 34 různých scénářů. Přibyla také nová komora pro filtrování hluku a přepracovány byly špunty. Celá kombinace má pak zaručit, že vás nebude při poslechu nic rušit. Zmíněná komora pro filtraci šumu je založena na principu Helmholtzovy rezonance. Zaměřuje se na zvuky o střední a vysoké frekvenci (1 kHz až 3 kHz) a zvláště účinná je v pásmu 2 až 3 kHz. Tato komora snižuje šum v pozadí, což uživatelé ocení zejména v hlučných prostředích, od kaváren až po kanceláře.

Huawei FreeBuds 6i

Kromě odhlučnění se hledí i na kvalitu zvuku. Díky ultramagnetickému basovému měniči také poskytují průrazné basy, které jsou o 50 % silnější až do frekvence 14 Hz, podporované zvukovým kodekem LDAC HD a certifikací Hi-Res Audio Wireless. Hudební produkce ze sluchátek by tak měla uspokojit i mírně náročné.

Huawei FreeBuds 6i

Výdrž Huawei FreeBuds 6i může dosáhnout až 35 hodin. Samotná sluchátka na jedno nabití dokáží hrát až 8 hodin. Podporováno je svižné nabíjení, kdy stačí jen 10 minut a získáte až 4 hodiny poslechu hudby.

Prodej Huawei FreeBuds 6i je zahájen dnes, 4. června, a cena je stanovena na 2 499 Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze