Vodafone má nové tarify pro podnikatele. Uspokojí opravdu náročné zákazníky

Vodafone má nové tarify pro podnikatele. Uspokojí opravdu náročné zákazníky
Fotografie: Vodafone
  • Vodafone představuje tarify pro podnikatele
  • Snaží se zaměřit zejména na doplňkové služby
  • Nechybí ani tarify pro internet věcí

Zatímco u fyzických osob se operátoři snaží zaujmout cenou, respektive poměrem ceny a množství nabízených dat, u firemních zákazníků platí trochu jiná pravidla. Vodafone proto představuje svou vizi toho, jak přitáhnout podnikatele k sobě. Jeho nabídka obsahuje neomezená data a neomezené mezinárodní volání po celém světě, v ceně má i službu OneNumber nebo licenci Microsoft 365 Business Premium. Svým záběrem se tak dostává daleko za hranici toho, co bylo dosud u mobilního tarifu běžné. Z celkem pěti nových tarifních řad si podle operátora vyberou živnostníci i firmy s nejvyššími nároky.

Základní tarify Business SMART

Všechny nové tarify, tedy i základní tarify SMART, obsahují službu VPN, díky které mají lidé volání a SMS zprávy v rámci své firmy zcela zdarma. Základní tarify nabízejí především volání a SMS zprávy, k tomu případně 1 GB dat. Startují na ceně 77 korun měsíčně bez DPH.

Tarify Business VOLUME

Tarify Business VOLUME spojuje to, že obsahují neomezené volání i SMS zprávy. Součástí těchto tarifů je už zmíněná služba VPN, ale také aplikace CyberWall, která ochrání telefon před viry, malwarem, SMS phishingem i nevhodnou Wi-Fi. Tarify obsahují 1 až 25 GB dat, stojí od 417 korun měsíčně bez DPH.

Vodafone

SPEED – tarify s neomezenými daty

Oproti řadě VOLUME obsahují všechny tarify SPEED navíc neomezený objem mobilních dat. Součástí většiny z nich je i služba OneNumber, která umožňuje lidem sdílet své telefonní číslo a data s chytrými hodinkami nebo tabletem a být ve spojení kdekoli i bez telefonu.

Nejsilnější z tarifů SPEED zahrnuje také neomezené mezinárodní volání po celém světě, téměř 90 GB dat v EU, 31 dní Roamingu na den ve vybraných destinacích mimo EU nebo licenci Microsoft 365 Business Premium. Pořízení SPEED tarifů má další výhodu: na nákup nového telefonu lze získat slevu až 5 000 korun. Pokud se přitom zákazníkovi na tomto telefonu během tří měsíců od pořízení rozbije displej, vymění mu ho Vodafone zcela zdarma. Tarify z této řady jsou za cenu od 777 korun měsíčně bez DPH.

Vodafone

Datové a IoT tarify pro podnikatele

Další nová tarifní řada DATA obsahuje datové tarify, to znamená mobilní internet v rozsahu od 7 GB dat měsíčně až po neomezená data s neomezenou rychlostí. Ceny začínají na 299 korunách bez DPH. Poslední novinkou je IoT řada, jde o výhodné SIM karty pro internet věcí (IoT). Přenos dat například u některých čidel je velice úsporný, proto tyto tarify startují už od objemu 5 MB dat a ceny 49 korun bez DPH měsíčně.

Vodafone
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze