10 GB za 10 Kč? Ano, v letní akci virtuála SAZKAmobil

10 GB za 10 Kč? Ano, v letní akci virtuála SAZKAmobil
Fotografie: SAZKAmobil
  • Operátor nabízí v rámci letní akce SIM kartu se 150Kč kreditem za 99 Kč
  • Těšit se můžete i na dokupový datový balíček s 5GB za 60 Kč

S novou letní, respektive prázdninovou, nabídkou se aktuálně vytasil jeden z našich nejstarších a největších virtuálních operátorů SAZKAmobil. V prvé řadě to zkouší s velmi výhodnou nabídkou při pořízení nové SIM karty. „V létě se vždycky snažíme pro naše zákazníky vymyslet nějaké výhodné nabídky. Letos jsme si pro ně připravili SIM kartu, kterou lze pořídit za 99 Kč, ale s kreditem 150 Kč,“ říká Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu. K tomu získají noví uživatelé navíc možnost získat balíček 10 GB za 100 Kč, pokud SIM kartu aktivují do 3 dnů od pořízení. Aktivace se provede například krátkým hlasovým hovorem. Netřeba dodávat, že cena za 1 GB tak bude činit 10 Kč.

Datový balíček 10 GB lze však v rámci letní nabídky získat dokonce ještě levněji. Jak? Podmínkou je zakoupení standardní SIM karty za 150 Kč a následná aktivace speciálního 10GB datového balíčku za 10 Kč. Provést to můžete skrze samoobsluhu, zákaznickou linku nebo pomocí mobilní aplikace. Podmínkou opět je, že je vše nutné stihnout do tří dnů od aktivace. Pouhý 1 GB pak v tomto speciálním balíčku vyjde na 1 Kč.

Aby toho nebylo málo, SAZKAmobil nabízí ještě zvýhodněný dokupový balíček 5 GB dat za 60 Kč, který lze aktivovat SMS zprávou nebo pomocí infolinky operátora. „SAZKAmobil navíc poskytuje superrychlé připojení v 5G síti pro všechny bez omezení a příplatků. Po vyčerpání dat navíc připojení nevypínáme, pouze ho zpomalíme,“ uzavírá Jan Schmiedhammer.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze