Odhaleny barevné varianty ASUSu ZenFone 10: vybrali byste si?

3
Odhaleny barevné varianty ASUSu ZenFone 10: vybrali byste si?
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Premiéra mobilu proběhne 29. června
  • Dostupný by měl být v 5 barevných variantách
  • Známé jsou i vybrané specifikace

Už víme, že se ZenFone 10 dočká premiéry 29. června, stejně jako vybrané části výbavy. Předem tak víme, že telefon si uchová poměrně kompaktní rozměry, a to díky 5,8" AMOLED displeji. Dále je potvrzeno nasazení špičkového procesoru Snapdragon 8 Gen 2. Hlavní fotoaparát má mít pokročilou stabilizaci obrazu a novinkou v řadě bude praktické bezdrátové nabíjení, které bylo neduhem jinak velni povedeného ZenFonu 9.


Nyní se objevil na oficiálně vypadajících tiskových renderech, které odhalují různé barevné varianty. Ty vypustil spolehlivý leakster Evan Blass (a informoval o nich například server gsmarena.com) a ukazují Asus ZenFone 10 v pěti barvách, přičemž zelený odstín již Asus potvrdil.

Asus ZenFone 10 – barevné varianty

ZenFone 10 má na bocích anténní předěly, což znamená, že je rám z kovu. Na pravé straně je pak vidět kolébka pro ovládání hlasitosti, ke které se připojuje tlačítko napájení, jež bude pravděpodobně sloužit i jako čtečka otisků prstů. Ve spodní části se nachází port USB-C, po jehož boku je mikrofon a mřížka reproduktoru. Také vidíme, že má ZenFone 10 na zadní straně dva fotoaparáty, jejich rozlišení však není známo.

Vzhledem k tomu, že do oficiálního představení posledních pár dní, lze očekávat, že ASUS odhalí další funkce ZenFonu 10, aby patřičně nalákal na jeho premiéru. ASUS už předtím přitom odhalil cenu v probíhající soutěži na amerických stránkách. Měla by činit 749 amerických dolarů, v přepočtu a s českou DPH tedy pravděpodobně 19 990 Kč, což je méně než například startovací cena Samsungu Galaxy S23, který lze vzhledem k velikosti obou smartphonů považovat za konkurenci.

Diskuze ke článku
Jaroslav Paleček
Jaroslav Paleček
Zelená vypadá hezky.
Ben Ben
Ben Ben
Naposledy upraveno: 21. 6. 2023 20:55
Ty 3 (bez černé a bílé) vypadají super. Sem rád, že do Asusu určitě nepůjdu pač nevím jestli bych si vzal tu pseudomodrou či zelenou...
Jakub Pustina
Jakub Pustina
Škoda že je to taková nudlička. Více se mi líbí S23 se svou šířkou. A také nechápu ty ošklivé rámečky dole a nahoře. Jinak bych do něj asi šel. Hodně dobrá byla u devítky výdrž.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze