Víme, kolik bude stát ASUS ZenFone 10. Cena příjemně překvapí

3
Víme, kolik bude stát ASUS ZenFone 10. Cena příjemně překvapí
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Informaci nepřímo zveřejnilo americké zastoupení značky ASUS
  • Startovací cena bude podle všeho identická s předchozí generací

ASUS Zenfone 9 si nás získal zejména kompaktními rozměry, ale i dlouhou výdrží, špičkovým výkonem či dnes již spíše raritními vychytávkami, jako je 3,5mm jack. Nástupce s označením ZenFone 10 má dorazit již brzy a podle všeho se bude jednat o něco větší smartphone, cena by však mohla zůstat stejně přívětivá jako u předešlého modelu.

ASUS ZenFone 9 (RECENZE) - Malý zázrak

Cenu přitom odhalil sám ASUS, na jehož amerických stránkách asus.com probíhá soutěž o ZenFone 10, jehož prodejní cena je v podrobných podmínkách stanovena na 749 amerických dolarů. Ta by po přepočtu a s českou DPH vycházela na 19 990 Kč, tedy cenu předešlého modelu v základní konfiguraci se 128GB úložištěm. Oficiální únik, na který upozornil phonearena.com, je indikátorem toho, že se tchajwanský výrobce zřejmě rozhodne zachovat stejné ceny jako u loňského modelu. Podrobnosti se však dozvíme až v době představení.

Diskuze ke článku
Ben Ben
Ben Ben
Naposledy upraveno: 26. 5. 2023 15:23
Tak doufám, že tlustá brada jak u telefonu za půlku bude minulostí. Trošku degradace kompaktního telefonu. Jinak těžko něčím překvapí, když hlavní výhoda oproti Samsungu bude nejspíš dost vymazána (výdrž). Ale jestli tomu zas dají "2 roky" podporu, tak je to stejně šumák...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze