Objevila se fotografie záhadného telefonu Lenovo se skleněnými zády

2
Objevila se fotografie záhadného telefonu Lenovo se skleněnými zády
  • Fotografii telefonu zveřejnil na svém osobním Weibo profilu bývalý vedoucí pracovník ZUK Mobile
  • ZUK byla vedlejší mobilní divíze Lenova pro čínský trh, avšak v dubnu loňského roku byla po dvou letech působení zrušena

Lenovo uzavřelo již skoro před rokem svou mobilní divizi ZUK Mobile, která vyráběla telefony pro čínský trh a byla známa především vlajkovým hardwarem za dobrou cenu. I přes rozpuštění divize si však Lenovo ponechalo řadu vysoce postavených managerů, jako je třeba Chang Cheng, jenž zastával pozici CEO ZUI, což je nadstavba pro telefony ZUK. Právě on nyní zveřejnil na svém osobním Weibo profilu fotografii neznámého telefonu se skleněnými zády a logem Lenovo.

Záhadný telefon od Lenova
Záhadný telefon od Lenova

Je však otázkou, zda se nového telefonu dočkají pouze v Číně, kde původně společnost ZUK působila, nebo přijde i na ostatní trhy. Obrázku se samozřejmě rychle chytli fanoušci ZUK, kteří začali okamžitě spekulovat o nástupci telefonu Lenovo ZUK Z2, kterého hned označili jako Lenovo Z3.

Lenovo ZUK Z2 Pro
Lenovo ZUK Z2 Pro

Jelikož chtělo ale Lenovo ještě nedávno přenechat veškeré smartphony Motorole, nevypadá příchod dalšího telefonu čistě jen s logem Lenova do Evropy moc reálně. Sluší se však upozornit, že i přes svůj konec je ZUK v jistém smyslu v Číně stále aktivní. Kupříkladu Motorola Moto Z2 Play se totiž na tamním trhu prodává namísto s prakticky čistým Androidem stále s nadstavbou ZUI.

Zdroj: playfuldroid.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
René
To by lasi Uni, na své Lenovo si nalepil ochrané sklo místo na přední stranu, na stranu zadní :D
StormX
koukam ze Lenovo/Moto bude vydavat zbytecny modely se stejnym vzhledem s obrima ramam. Kdo tohle koupi .... Porad stejny blee

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze