Obchod Google Play doporučuje aplikace pro Wear OS, které už dávno neexistují

1
Obchod Google Play doporučuje aplikace pro Wear OS, které už dávno neexistují
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Google má v Obchodě Play sekci s nezbytnými aplikacemi pro hodinky
  • Některé z nich ale už neexistují

Jaký je nezbytný předpoklad pro to, aby se nějaký operační systém stal populární? Vedle jiných věcí je to i zájem vývojářů, kteří dodají dostatek aplikací, jež pak mohou rozšířit schopnosti stroje nevídaným způsobem.

Přesně to by měla být výhoda hodinek s Wear OS nad jinými platformami. Příchod nových hodinek od Samsungu v této oblasti zaznamenal průlom, mimo jiné i v tom, že se lidé opět začali ve větší míře zajímat o to, co a jak do hodinek nainstalovat. Google jim v tom pomáhá tím, že ve svém Obchodě Play nabízí přehled aplikací, které jsou pro hodinky nepostradatelné.

Obchod Play

Jak si ale povšimli uživatelé reddit.com, nalézají se zde aplikace, které už neexistují. Telegram ohlásil své stažení teprve nedávno, ale takový Uber už v hodinkách neběží delší dobu.

Vedle toho, že by si Google měl ve svém obchodě udělat pořádek, to ukazuje i fakt, že ne každá aplikace má svou existenci pro Wear OS jistou.

Diskuze ke článku
jurek d
jurek d
Je to bída. A co teprve ciferníky. Na platformě od Samsungu sice starší Tizen bylo na výběr tolik možných variant a na WearOs skoro nic. A když tak to nemá cenu ani stahovat. Hodně jsem si nové watch 4 rozmyslel :/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze