O2 v rámci Dnů Marianne nabídne až 80% slevy na telefony Samsung

7
O2 v rámci Dnů Marianne nabídne až 80% slevy na telefony Samsung
  • Kombinací slev od Samsungu a O2 lze docílit slevy až 80 % v případě Samsungu Galaxy A6
  • Slevová akce proběhne od 14. do 16. září

Dny Marianne nejsou jen výhodné nákupy oblečení a kosmetiky. O2 se letos do této slevové akce zapojí od pátku 14. do neděle 16. září a nabídne slevu na vybrané modely značky Samsung. K tomu navíc operátor připravil také akci 1 + 1 na příslušenství – při nákupu vybraných krytů a tvrzených skel na telefon nebo tablet získají zákazníci druhý levnější výrobek zdarma.

O2 Dny Marianne

Vybrané modely značky Samsung mohou zákazníci O2 během nadcházejícího víkendu pořídit s 20% slevou a také možností využít Samsung bonus ve výši 2 000 Kč. U O2 je navíc možné je kombinovat s bonusem k tarifu, který O2 v rámci Dnů Marianne navýšilo u vybraných modelů až na sedm tisíc korun. Při kombinaci všech těchto výhod získají zákazníci například Samsung Galaxy A6 s až 80% slevou už za 1 396 korun.

Za čtvrtinovou cenu nabídne O2 také telefon Samsung Galaxy A8, který s novým tarifem vyjde na 2 496 korun. V průběhu následujícího víkendu O2 zvýhodní také prémiovou řadu Galaxy S9 a S9+. Například model Galaxy S9 64 GB tak zákazníci mohou pořídit už za 10 596 korun.

Slevu lze využít na prodejnách i na e-shopu O2 po předložení kuponu z časopisu nebo zadání kódu z aplikace Dny Marianne. S nastavením služeb zákazníkům pomohou v rámci O2 Péče konzultanti na všech prodejnách i poradci O2 Guru, a to nově pouze za jednu korunu. Zákazníci si zároveň mohou telefon pojistit, a to jak proti mechanickému poškození, tak i proti krádeži.

tisková zpráva, ,
Diskuze ke článku
Otakar
Autor neupozornil na množstevní slevu. Koupil jsem 10 kusů Galaxy A6, a dostal se na slevu 90 %.
mob007
k jakýmu tarifu bude ta sleva 7000?
T
Chtélo by to slevu na Samsung G S9
Jana
Poté případně více slev nejen na elektroniku je zde https://www.bevedo.cz/info/dny-marianne-prehled-nejlepsich-e-shopu-se-slevou/ :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze