O2 uvádí Internet v mobilu+: integruje neomezené SMS do sítě O2

3

O2 dnes kromě nových roamingových tarifů a domácích tarifů Chytrý NEON představilo také inovované domácí datové tarify. Ty mají název Internet v mobilu+ a nově obsahují kromě dat i neomezené SMS v rámci O2.

Nové datové tarify obsahují i neomezené SMS

Telefónica nabízí od 18. června 2012 nové portfolio datových tarifů pro chytré telefony. Všechny tyto tarify obsahují neomezené SMS do sítě O2 a jsou určené pro uživatele předplacených služeb i pro zákazníky s tarifem. Ke stávajícím dvěma tarifům Internet v mobilu Start a Internet v mobilu nyní přibývají 4 nové, obsahující FUP od 150 MB až do 10 GB a navíc neomezené SMS do sítě O2. Poslední dva ale nejsou nic jiného, než přejmenované tarify Mobilní internet - obsahují stejné množství dat. U všech tarifů si ale v případě standardních cen za neomezené SMS v rámci O2 připlatíte 50 Kč oproti standardním tarifům Internet v mobilu nebo Mobilní internet. Závisí tedy na vás, kolik SMS posíláte a zda se vám příplatek vyplatí. Na druhou stranu však O2 přispěchalo se speciální nabídkou, platnou až do 31. ledna 2013. V rámci ní poskytuje na nové tarify slevu 50 Kč, takže se dostanete s cenou vždy na původní tarify Internet v mobilu nebo Mobilní internet, ale navíc s volnými SMS.

TIP: O2 představilo i nové hlasové a roamingové tarify a balíčky

O2 logo

Uživatelé dosavadních internetových mobilních tarifů si mohou vybrat, zda přejdou na některý z tarifů Internet v mobilu +, či zůstanou u jejich původních variant beze změny. Původní tarify Internet v mobilu však již nebude po 18. červnu 2012 možné nově aktivovat. Nabídka tarifů pro mobilní internet (tedy internetového připojení pro notebooky a tablety) zůstává beze změn.

Tarif FUP cena
O2 Internet v mobilu+ S 150 MB 200 Kč
O2 Internet v mobilu+ M 500 MB 350 Kč
O2 Internet v mobilu+ L 2 GB 550 Kč
O2 Internet v mobilu+ XL 10 GB 800 Kč

Hry od Electronic Arts v ceně datového tarifu

V rámci tarifů internetu v mobilu mají nyní zákazníci O2 možnost stahovat bezplatně hry od Electronic Arts (EA) do mobilního telefonu. Tato výhoda platí jak pro zákazníky, kteří si nově aktivují tarif Internet v mobilu+, tak pro zákazníky s některým ze starších datových tarifů pro chytré telefony.

Electronic Arts, Inc. (EA) je americká firma, která se zabývá vývojem, obchodem a distribucí her a stala se průkopníkem ve svém oboru. Mezi tituly v nabídce firmy patří např. EA Sports FIFA, Battlefield, Need for Speed, PGA Tour, The Sims, Medal of Honor, Command & Conquer, Dead Space, Tetris a mnoho dalších.

Přístup k EA hrám a jejich stažení je možné prostřednictvím portálu O2 Active na adrese http://www.o2active.cz/eahry nebo přímo v mobilním telefonu na stránce: http://m.o2active.cz/eahry. (Pozn.: Z důvodu správné identifikace na mobilním portále přistupujte přes mobilní síť a nepoužívejte prohlížeč Opera Mini.)

Na mobilní stránce http://m.o2active.cz/eahry se uživateli zobrazí vždy pouze hry dostupné pro daný typ telefonu. Ke dni spuštění byly v nabídce hry pro 2 127 telefonů s podporou JAVA a pro 101 telefonů s operačním systémem Android. Portfolio her bude pravidelně aktualizováno tak, aby byly podporovány i nejnovější modely mobilních telefonů. Modely uvedené na trh v posledních týdnech nemusí být zatím podporované, protože vyžadují úpravu herního portfolia na straně vydavatele her. Telefony s operačními systémy iOS nebo Windows Phone nejsou podporovány z důvodu politiky výrobců těchto operačních systémů.

Hry k tarifu si zákazníci nemusí nijak aktivovat. Nabídka platí od června letošního roku až do konce května 2013. Kompletní podmínky akce najdete na: http://www.o2active.cz/eahry/podminky.aspx.

Diskuze ke článku
SMS
To je dost dobrá nabídka, jen by mě zajímalo, jak ty SMS budou účtovány u předplacenek, u NEONů je to těch 50,- a u předplacenek to bude cca 12,-/týden, nebo také 50,-/měsíc?
Luke
Ta sleva 50Kč na internet v mobilu bude jen do konce ledna 2013 a pak za klasickou cenu nebo jak? Děkuji

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze