O2 TV Go brzy pro Windows Phone: podívejte se, jak vypadá

8

Koncem října spustilo O2 samostatně službu O2TV Go, jejíž předplatitelé mohou sledovat a nahrávat 20 televizních stanic, ať se nachází kdekoliv v České republice. Nově bude nyní k dispozici aplikace pro Windows Phone, kterou se O2 rozhodlo představit na videu.

O2TV Go je rozšíření starší služby O2TV. Umožňuje předplatitelům sledovat a nahrávat z 20 kanálů (ČT1, ČT2, Nova, Prima, ČT24, ČT Sport, ČT :D, Nova Cinema, Fanda, Smíchov, Prima Cool, Prima Love, Óčko, TA3, CNN, BBC, DIGI Sport 1, DIGI Sport 2, Nickleodeon, FilmBox). Dostalo se také na možnost zpětného sledování pořadů, které vám utekly. Nahrát si můžete až 10hodinový záznam, který vám operátor uchová po dobu 7 dnů.

Připomeňte si: Nová O2TV Go za 199 Kč už nepotřebuje klasickou O2TV

Podoba aplikace O2TV Go na iOS

Až doposud existovaly aplikace pro Android a iOS. Již brzy se však dočkáme také aplikace pro operační systém Windows Phone. Dle dřívějších informací by měla být vydána během prosince. Vše nasvědčuje tomu, že to O2 stihne. Vypustilo totiž krátký videopohled, na kterém aplikaci pro systém od Microsoftu představuje. Aplikace bude laděna do tradiční modré barvy, vzhled korespondovat se samotným prostředím Windows Phone a dostane se také na živou dlaždici.

Stáhnout O2TV Go

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
?
Služba to je zajímavá, ale v televizi témeř nic pro mne zajímavého kromě zpráv nedávají. Filmy si kupuju, pirátim a pucuju. Nebu čekat až mi na Nove pustí 5 let stary film prokladany hodinou reklam. Kvůli ordinaci v růžové zahradě nebo Ulici si to fakt nechci. Zprávy fachci i na netu.
Franta
Bude pro Blackberry 10.3?
Polov
Zatím prý nebude a nebude prý ani android port, prý se to nevyplatí.
Vojta Opočenský
Vojta Opočenský
Již je ve storu a funguje skvěle

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze