O2 TV dostalo novou aplikaci s přehlednějším řazením

4
O2 TV dostalo novou aplikaci s přehlednějším řazením
Fotografie: o2.cz
  • O2 přepracovalo svou televizní aplikaci
  • Změnou prošlo především zobrazení pořadů a žánrů
  • Nová je aplikace pro Android a iOS, verze pro Xbox dorazí později

Po spuštění služby Moje menu přichází O2 TV s další inovací. Diváci si už nyní mohou stáhnout a testovat nově přepracovanou mobilní aplikaci O2 TV, která přináší atraktivní design a především nově pojaté zobrazení všech pořadů. Operátor O2 jí vyvinul ve spolupráci s firmou Etnetera.

Zákazníci se mohou těšit na menu aplikace sjednocené s webovým a televizním rozhraním i na řazení pořadů, filmů a seriálů podle žánrů. Zahrnuto je i jejich jednoduché vyhledávání a zhlédnutí až 7 dní zpětně. Nechybí ani uložení vlastních nahrávek na 30 dní.

Kromě toho je připraven rychlejší přehrávač s vylepšeným ovládáním a moderním vzhledem. Nechybí ani nová maticová verze televizního programu. „Navíc ve sledování rozkoukaného pořadu teď mohou uživatelé pokračovat tam, kde naposledy skončili,“ podotýká Aleš Krejčí, manažer digitálních inovací společnosti O2.

Aplikaci operátor O2 průběžně monitoruje a následně zapracovává připomínky a zkušenosti jednotlivých uživatelů. „V souvislosti s tím, je v ní integrován systém pro zasílání zpětné vazby přímo z telefonu. Stačí tak mobilem jen zatřást a popsat, co se zákazníkovi líbí nebo naopak, co nefunguje správně,“ vysvětluje Aleš Krejčí.

Miloš Felix, lídr mobilní divize společnosti Etnetera k tomu dodává, že cílem bylo ji přizpůsobit všem platformám, na kterých lze O2 TV sledovat. „Snažili jsme se, aby aplikace byla nadčasová. Využili jsme proto nejmodernější programovací jazyky i design,“ sděluje Miloš Felix.

Nová verze aplikace je již dostupná pro Android a iOS, na konzoli MS Xbox bude aplikace k dispozici v nejbližších dnech

Stáhnout O2 TV

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

tisková zpráva,
Diskuze ke článku
Pesedm
To je faktu super mobil ten O2 TV
Kolik to má uhlopříčku a jakou RAM ?
Pavel
Funguje někomu aplikace na tabletu Lenovo? Mně se ji nedaří ani stáhnout, protože prý moje zařízení není kompatibilní. Je to Android 7, Tab 4.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze