Go Ježíšku Go! O2 vrací předplacenky s populárním názvem

Go Ježíšku Go! O2 vrací předplacenky s populárním názvem
Fotografie: O2
  • Od června se do nabídky O2 vrací předplacené Go karty
  • Varianta Go zdarma nabídne odměny za pravidelné dobíjení
  • Karta Go neomezeně pak za 20 Kč neomezené volání celý den do sítě O2

Synonymem pro masivní rozšiřování mobilních telefonů v České republice se staly předplacené karty. Možná vůbec nejpopulárnější byla „Goučka“ od EuroTelu. Taktéž jsem patřil mezi spokojené uživatele a tarif Fun Go, ve kterém vyšla SMS zpráva na tehdy příjemných 1,80 Kč, byl jasnou volbou. Tato doba je však již dávno pryč a na Go karty se pomalu zapomnělo. Operátor O2 (nástupce EuroTelu) se však nyní rozhodlo využít retro vlny a Go karty reinkarnovat. Samotný název předplacenek si navíc vybrali uživatelé sami. „GO karta má jako značka v naší cílové skupině stále perfektní znalost a sami zákazníci si ji v inovované verzi vybrali z řady návrhů. Ne však kvůli nostalgii, ale proto, že vyjadřuje dynamiku, radost, volnost a důvěru. A takovou chce být i značka GO“, popisuje ředitelka mobilního segmentu v O2 Silvia Cieslarová.

O2 Go

O2 připravilo hned dva druhy Go karet, avšak ani jedna nenabízí něco oslnivého. Vesměs se zaměřují na domácí síť a základní využití internetu. Posuďte sami. Karta GO zdarma při měsíčním dobití 300 korun nabídne neomezené volání do sítě O2 a také na pevné linky a k tomu navíc 50 MB dat měsíčně. Zajímavěji vypadá karta GO neomezeně, která pak za 20 korun na den umožní neomezené volání do všech sítí a připojení k Internetu pro zprávy a chat. „Díky výhodám obou karet mohou zákazníci volat za velmi nízké sazby za minutu. S voláním do sítě O2 zdarma je průměrná minutová sazba do jakékoli sítě 1,20 koruny, u tarifu GO neomezeně dokonce 0,90 koruny. Čím více předplacené karty zákazníci používají, tím nižší mají reálnou sazbu,“ dodává Silvia Cieslarová.

Zajímat vás jistě budou také další ceny. Volání do ostatních sítí se v sadě Go zdarma značně prodraží, minuta vyjde na téměř 5 Kč. V případě SMS zpráv počítejte s částkou 2 Kč. K oběma předplaceným kartám Go bude možné přikoupit datový balíček 500 MB za 150 Kč.

Go zdarma při dobití 300 Kč a více při dobití 299 Kč a méně
volání do O2 a na pevné linky 0 Kč po dobu 30 dní 4,90 Kč / minutu
volání do ostatních sítí 4,90 Kč / minutu 4,90 Kč / minutu
SMS do všech sítí 1,90 Kč / SMS 1,90 Kč / SMS
50 MB dat 0 Kč na 30 dní 0 Kč na 30 dní
Go neomezeně
Cena za den 20 Kč
Volání do všech sítí neomezeně
Internet pro zprávy a chat neomezeně
SMS do všech sítí 2 Kč

Karty budou k dispozici ve standardních prodejních kanálech a na webu O2. Všichni zákazníci předplacených karet GO od O2 mohou využívat Odměnu za dobití a také Extra výhody, který každý měsíc nabízí slevy u vybraných partnerů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze