O2 Knihovna je nově dostupná nejen pro zákazníky O2

O2 Knihovna je nově dostupná nejen pro zákazníky O2
  • Nabídka O2 knihovny je nově dostupná všem: nezávisle na tom, zda jde o zákazníka O2, nebo ne
  • Novinkou jsou také širší platební možnosti – platba na fakturu, z kreditu předplacené karty pro zákazníky O2 i online kartou, Apple Pay nebo Google Pay

Společnost O2 se prostřednictvím O2 Knihovny stává významným hráčem na trhu s elektronickou četbou, jak sama informuje na o2.cz. Její nabídka je nyní dostupná úplně všem, nezávisle na tom, zda jde o zákazníka společnosti O2, nebo ne. Navíc přináší nejširší platební varianty na současném českém knižním trhu – od platby na fakturu nebo z kreditu předplacené karty pro zákazníky O2 až po platbu online kartou, Apple Pay nebo Google Pay pro všechny. V O2 Knihovně také došlo k výraznému nárůstu dostupného obsahu, a to o 40 % u e-knih a o 20 % u audioknih, ve srovnání s loňským rokem.

O2 knihovna

Digitální čtení se v Česku těší stále větší oblibě. Moderní způsob četby využívají čím dál mladší čtenáři, často i v rámci školní výuky. Na tuto poptávku zareagovala společnost O2 zpřístupněním O2 Knihovny pro všechny. „Dostupnost O2 Knihovny pro celý český trh považujeme za významný krok. Trh s e-knihami neustále roste, a proto jsme se rozhodli vytvořit z O2 Knihovny univerzální a bezbariérovou obsahovou službu bez ohledu na mobilní příslušnost zákazníka a limity ve způsobu platby,“ říká Jiří Langer, manažer pro digitální obsah společnosti O2.


Při zakoupení produktů v O2 Knihovně lze nyní použít většinu známých platebních metod, jako je platba kartou nebo nedávné novinky v podobě Apple Pay a Google Pay. Aplikace O2 Knihovna přináší i podstatně větší komfort pro konzumaci obsahu. Umožňuje zaslat si e-knihy do čtečky přímo z aplikace v mobilu nebo si stáhnout zakoupený obsah do počítače a přehrát si jej ve vlastním zařízení podle toho, zda se jedná o e-knihu nebo audioknihu. „V O2 Knihovně si vybere opravdu každý. Víme, že rozmanitost a množství titulů je pro čtenáře a posluchače důležitá, a proto je pro nás letos prioritou zařazování nových titulů a vydavatelů,“ dodává Jiří Langer. Nabídka je široká – v současné chvíli lze v O2 Knihovně nalézt téměř 25 tisíc e-knih, více než 4500 audioknih a přes 200 e-magazínů.

Stáhnout O2 Knihovna

Google Play App Store

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze