O2 má pro lyžaře slevu na skipasy a sjezdovky pokrývá sítí LTE

O2 přináší všem svým zákazníkům bez ohledu na to, jakou službu využívají, 20% slevu na skipasy ve skiareálech po celé České republice. Vhod přijde také neustále pokračující pokrývání oblastí se zimními středisky rychlými daty v sítích LTE.

O2

Celodenní skipas pro dospělého mohou lyžaři pořídit o pětinu levněji ve skiareálech Herlíkovice, Kamenec, Kozinec, Mariánky, Šachty, Ještěd, Deštné, Kvilda a Zadov. „Na webu www.o2extravyhody.cz najdou naši zákazníci přehled skiareálů, ve kterých slevy nabízíme, včetně aktuálních informací o provozu vleků,“ popisuje Jana Lenková, manažerka programu O2 Extra výhody.

O2 Extra

Kromě slev na skipasy přináší O2 Extra výhody i další slevy na zimní radovánky: všichni zákazníci O2 si mohou využít 25% slevu na servis lyží nebo snowboardu ve vybraných prodejnách Intersport. Kdo se vydá lyžovat do zahraničí, nebo naopak uteče před mrazy do tepla, může využít 55% slevu na cestovní pojištění AXA ASSISTANCE a také 1+1 jízdenku zdarma do vybraných evropských destinací s Eurolines.

Na lyžích s LTE

O2 rovněž nadále rozšiřuje pokrytí sítěmi LTE a aktuálně pokrývá i řadu lyžařských středisek: Klínovec, Špindlerův Mlýn, Herlíkovice, Vrchlabí, Benecko, Černý Důl, Deštné v Orlických horách, Zdobnice, Hynčice - Kraličák, Kunčice, Filipovice, Kouty pod Desnou, Červenohorské sedlo, Karlov pod Pradědem, Monínec, Kramolín, Zadov a Špičák.

Stáhnout O2 Extra výhody

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: Tisková zpráva O2

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze