O2 dnes představilo svou nabídku neomezených tarifů. Předežene konkurenci?

O2 dnes představilo svou nabídku neomezených tarifů. Předežene konkurenci?
  • O2 představilo neomezené tarify s názvem NEO
  • Vylepšené tarify FREE+ nabízí více dat za stejnou nebo mírně vyšší cenu
  • Vrcholný FREE+ Zlatý nabídne za 1 249 Kč 60 GB dat, neomezené volání i SMS a navíc 300 minut volání do zahraničí
  • Datově neomezené tarify NEO Zlatý a NEO Platinový nabídneou přenosovou rychlost až 300 Mb/s

Po představení neomezených tarifů operátory Vodafone a T-Mobile dnes odhalilo nabídku i O2. Novou nabídku neomezených tarifů představil sám generální ředitel O2 Jindřich Fremuth, který šel rovnou věci a prezentaci odstartoval přehledem vylepšených tarifů FREE+.

Nové tarify FREE+

Velmi oblíbený tarif FREE Bronzový, který dříve nabízel 3 GB dat, neomezené volání a SMS za 749 Kč, se přejmenoval na FREE+ Bronzový a nově nabídne o 1 GB více dat za cenu 649 Kč měsíčně. Prostřední tarif FREE+ Stříbrný, který by měl vystačit většině uživatelů, nabízí na místo 6 GB dat hned 14 GB dat, a to za stejnou cenu, jako stál původní FREE Stříbrný, tedy 849 Kč.

Do tarifu FREE+ Stříbrný přidáváme více než dvojnásobek dat – zákazníkům nově dáme 14 GB dat, aniž bychom měnili jeho cenu. Tento objem dat bohatě stačí i těm, kteří na internetu v mobilu tráví i několik hodin denně,“ říká generální ředitel O2 Jindřich Fremuth.

Špičkou tarifů FREE je tarif FREE Zlatý, který původně nabízel 12 GB včetně neomezeného volání a SMS za 1 199 Kč. Nově mají zákazníci k dispozici FREE+ Zlatý za 1 249 Kč měsíčně, u kterého získají 60 GB dat včetně neomezeného volání a SMS. Méně náročné má zaujmout tarif FREE+ Modrý, jenž nabídne neomezené volání a SMS včetně 1 GB dat za cenu 499 Kč měsíčně.

Tarify FREE+

Všechny nové tarify FREE+ zároveň obsahují slevu na telefony i službu O2 Security na měsíc zdarma. Tarify FREE+ Stříbrný a FREE+ Zlatý nabízí rovněž 50 Kč měsíčně do O2 knihovny. S tarifem FREE+ Zlatý navíc zákazníci obdrží rovněž 300 minut volání do zahraničí mimo EU.

Datově neomezené tarify NEO

Nejzajímavější je však nabídka nových neomezených tarifů s názvem NEO, které jsou odstupňovány podle maximální přenosové rychlosti. NEO Bronzový nabídne za 1 099 Kč maximální přenosovou rychlost 5 Mb/s, NEO Stříbrný pak 20 Mb/s za 1 299 Kč. Zbylé dva tarify, tedy NEO Zlatý a NEO Platinový poskytnou rychlost až 300 Mb/s za 1 599 Kč, respektive 2 499 Kč. V případě tarifu NEO Platinový navíc zákazníci obdrží 1 GB dat navíc v zóně Top svět a 600 minut volání do zahraničí mimo EU.

Tarify NEO

Balíčky O2 Spolu a bonus navíc

Nové tarify včetně těch neomezených jsou nejvýhodnější v balíčcích O2 Spolu. Ty umožňují jednotlivcům, rodinám i početnějším skupinám flexibilně kombinovat různé služby. „Všem zákazníkům O2 Spolu, bez ohledu na to, jakou kombinaci a počet služeb si vyberou, přidáme nejlepší sport bez časového omezení a k němu HBO zdarma až do léta 2020. Zákazníci tak budou moci sledovat nejpopulárnější české i světové filmy a seriály, ale třeba také výkony fotbalové Slavie v utkáních Ligy mistrů UEFA nebo české hokejové extraligy,“ popisuje bonus ke všem balíčkům O2 Spolu Jindřich Fremuth.

O2 Spolu

V balíčcích O2 Spolu mohou zákazníci díky kombinaci služeb ušetřit stovky korun měsíčně. Například balíček O2 Spolu s neomezenými daty, neomezeným voláním, internetem na doma a O2 TV včetně exkluzivního Sportu a kanálu HBO vyjde měsíčně na 1 499 korun.

Tarify O2 telefony
Na místě jsme si mohli přenosovou rychlost u tarifů NEO sami otestovat na několika aplikacích.

Od kdy

Celá nabídka je k dispozici komerčně od příštího pondělí 16. září 2019. Na nové tarify mohou pochopitelně přejít i stávající zákazníci.

Diskuze ke článku
Bingo
Rychlost 5Mb/s za 1100,- ?? Jako vážně? Facepalm...
domecek
Dnes je 1. dubna?
Blue Sun
Na blytí todlecto
Answer
HNUS! Že s tím vůbec vyjeli na veřejnost!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze