Vodafone představil letní neomezené tarify, bez podmínek se však neobejdou

Vodafone představil letní neomezené tarify, bez podmínek se však neobejdou
  • Vodafone nabídne nový tarif s názvem „Vodafone Neomezený“
  • Nabídka je určena pro domácnosti a firmy připojené pevným internetem od společnosti Vodafone
  • Neomezený tarif a internet na doma i do mobilu vyjde nejlevněji na necelých 700 Kč, musíte však přesvědčit další tři známé
  • Maximální rychlost neomezeného internetu do mobilu bude omezena na 5 Mbit/s

Keynote operátora Vodafone začala malým průřezem do historie, kdy byly zmíněny předchozí klíčové momenty, mezi které patří zavedení smluv bez závazků, nabídnutí zákazníkům stejné ceny po celý den, tarify na míru či převod minut do dalšího měsíce. Zároveň nechyběla hned na začátek i reakce na nedávno oznámenou nabídku neomezených dat konkurenčního operátora. Podobnou nabídku podle českého ředitele společnosti Vodafone, Petra Dvořáka, červený operátor nabízel již v roce 2015. V neposlední řadě byly zmíněny také nejnovější nabídky ve formě datových passů či kombinace RED + HOME.

Vodafone

Po krátkém úvodu byly představeny nové letní neomezené tarify. „Před rokem jsme řekli, že neomezená mobilní data není možné v Česku zavést bez kvalitní pevné infrastruktury,“ připomíná Petr Dvořák, generální ředitel společnosti Vodafone Czech Republic. Vodafone proto představuje novou generaci neomezených tarifů, které spojují pevné a mobilní služby.

Na rozpis jednotlivých tarifů „Vodafone Neomezený“ se můžete podívat na obrázku níže.

Vodafone Neomezenž

Datum spuštění a cena tarifů

Tarif Vodafone Neomezený společnost spustí 20. června 2019 a zákazníkům přináší neomezená data do mobilního telefonu „za 599 korun měsíčně“. Jde o tzv. multiSIM nabídku, která propojuje mobilní i pevné internetové připojení a využít ji může rodina, firma i parta přátel. Je tu ale jedno velké ALE, na 599 Kč za neomezený tarif se reálně nedostanete, je totiž nutné připočíst poplatek za internet na doma ve výši nejméně 399 Kč. Smůlu mají bohužel uživatelé, kteří chtějí neomezený internet na doma i do mobilu sami, nejlevnější varianta neomezeně do mobilu i na doma stojí celkem 2 395 Kč na měsíc. V této částce je pak započtena cena za dva neomezené tarify s neomezeným internetem do mobilu a jedním neomezeným internetem na doma. Hodí se doplnit, že rychlost internetu do mobilu neomezená nebude, Vodafone nastavil hranici 5 Mbit/s.

Nová tarifní řada myslí i na zákazníky, kteří nepotřebují přímo neomezený mobilní internet a vystačí si se solidní porcí dat v mobilu a spolehlivým domácím připojením. Podrobně nové tarify shrnuje přiložená tabulka.

Vodafone nakonec dodal, že investoval jen za posledních 5 let v Česku 15 miliard korun a dnes nabízí přístup k rychlému mobilnímu internetu LTE pro více než 99,4 procenta populace.

Diskuze ke článku
xman
Nepřehledné, složité....kde jsi Oskare?
Řezňýk
Moc drahý, komplikovaný a omezený. Valím do Polska.
Kolemjdoucí
Tyto tarify to je ostuda. Výsměch a kalkulace. Podmínit tarif pevným připojením a ještě být ve skupině. Takto opravdu už ne. Buď představte fair play neomezeny mobilni internet za rozumné ceny s přiměřenou marzi a nė tyto paskvily a nebo raději nic.
Vítězslav Frank
VÝSMĚCH A PROMARNĚNÁ ŠANCE NĚCO OPRAVDU UDĚLAT... :(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze