O2 Chytré hodinky přinese podporu eSIM pro Galaxy Watch

1
O2 Chytré hodinky přinese podporu eSIM pro Galaxy Watch
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Podporu eSIM pro hodinky Samsung Galaxy Watch O2 spustí 15. června
  • Služba bude nejprve zdarma, následně za 99 Kč měsíčně
  • Nabízet bude také obrovskou slevu na koupi druhých hodinek od Samsungu

Podpora eSIM je u nás stále spíše omezenější, a to zejména v případě hodinek. Od loňského roku existuje možnost využívání eSIM v Apple Watch, avšak jen u T-Mobile. Nově se o slovo hlásí také operátor O2, který eSIM zpřístupní pro chytré hodinky Samsung Galaxy Watch4. Vše souvisí se spuštěním nové služby O2 Chytré hodinky, která bude zákazníkům k dispozici od 15. června. Ta díky eSIM udělá z chytrých hodinek zcela samostatnou jednotku. „Nově tak bude jedno, jak daleko od svého mobilního telefonu jste. Poslouchat hudbu, volat nebo psát SMS bude možné odkudkoli jen prostřednictvím těchto hodinek. Stačí mít Samsung Galaxy Watch4 LTE a můžete začít využívat naplno všechny služby, které tyto technologiemi nabité hodinky nabízejí,“ říká ředitel pro produkty a inovace mobilních služeb O2 Roman Bacík.

O2 Chytré hodinky si bude moci aktivovat každý zákazník O2 jednoduše v několika krocích přímo z aplikace Galaxy Wearable v telefonu. „Volat, datovat nebo psát SMS z hodinek bude možné navíc na 6 měsíců zcela zdarma. A to je už dost dlouhý čas na seznámení s tím, co vše Samsung Watch umožňují. Při běhu tak nebude potřeba řešit, kam si dát telefon, odpadnou i podobné starosti při jízdě na kole a když si necháte telefon omylem doma, nemusíte se pro něj vracet. Ve spojení totiž zůstanete díky O2 Chytrým hodinkám odkudkoli,“ doplňuje Roman Bacík. Po uplynutí 6 měsíců pak bude služba O2 Chytré hodinky stát měsíčně 99 Kč.

Společně s příchodem nové služby O2 připravilo ještě zajímavou akci při pořízení chytrých hodinek, která osloví ty, kteří si chtějí koupit 46mm Samsung Galaxy Watch4. „Pokud si v době od 1. do 30. června koupí hodinky Samsung Galaxy Watch4 LTE 46 mm v černé barvě, pak k nim mohou získat poukaz na druhé, menší hodinky Samsung Galaxy Watch4 LTE 40 mm jen za 1 Kč. Ušetří tak 6 498 Kč, a navíc mohou udělat radost někomu blízkému,“ vysvětluje Václav Dostál, který má v O2 na starosti prodej mobilních telefonů a dalších zařízení. Pro získání druhých hodinek bude stačit, když se přihlásíte do aplikace Moje O2 a v sekci O2 Radosti si vygenerujete svůj kód. Ten pak jednoduše uplatníte v e-shopu O2.

Diskuze ke článku
Martin Prokop
Martin Prokop
Myslím že tam vypadlo to že jedná od tvz "dvoj SIMku" tedy sadu SIM pro mobil a hodinky aby jste měli na obou stejné číslo.

eSIM O2 podporující různá zařízení již má dlouho....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze