Nový Sony Ericsson Xperia Arc bude i v růžové (video)

3

Světoznámý japonský operátor NTT DoCoMo zahrne v průběhu března do své nabídky komunikátor Xperia Arc od Sony Ericssonu. Na tom není nic zvláštního do té doby, než prozradím fakt, že se jedná o velice povedenou růžovou variantu, která lehce padne hlavně do dámských rukou.

Oficiální fotografie nové barevné varianty Sony Ericssonu Xperia Arc pro japonce
Tip: přečtěte si také naše podrobné preview – Sony Ericsson Xperia Arc: štíhlý Android s HDMI

Sony Ericsson v lednu na CES Las Vegas představil novou Xperii Arc, a to pouze ve dvou barevných provedeních v angličtině označovaných jako silver a midnight blue. V obou variantách telefon vypadá bezesporu krásně. Výrobce se však rozhodl, že přidá ještě jednu variantu, která je označená jako pink, tedy po našem růžová. Nicméně se rozhodl jít cestou lokálního prodeje.

První živé fotografie růžové Xperie Arc
Čtěte: Nové Sony Ericssony naživo: první dojmy, živé fotografie

Od 24. března by se tak měla Xperia Arc v růžové variantě začít prodávat u největšího japonského operátora NTT DoCoMo, a to s označením S0-01C. Xperia Arc v růžové barvě je určitě zajímavý model, a to zejména pro osoby něžného pohlaví. Nezbývá než doufat, že ji výrobce představí i pro ostatní světové trhy včetně toho tuzemského, poněvadž naše drahé polovičky by mu jistě neodolaly. Nyní už se ale podívejte na krátké video, které pochází z tiskové konference Sony Ericssonu a NTT DoCoMo.

Zkuste také oficiální produktovou stránku Sony Ericssonu Xperia Arc

Video

Zdroje: unwiredview.com, xperiablog.net

Diskuze ke článku
Ip Man
Opravdu hezký telefon,a jak už bylo řečeno v článku nezbývá než doufat, že ji výrobce představí i pro ostatní světové trhy včetně toho tuzemského,a o odbyt má postaráno.
daemon
Rozhodně souhlasím. Arc a Neo jsou moji velcí favoriti :)
simona
Dnes jsem si telefon ,,ošahala´´ v prodejně, vypadá hodně dobře, zamilovala jsem se do té růžové barvy, ale nejde sehnat :(, jedině u nespolehlivých prodejců na netu :(((

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze