Nový smartphone OnePlus se Snapdragonem 821 je na cestě

3

Výrobce procesorů Qualcomm na svém oficiálním twitterovém účtu potvrdil, že vydání nového smartphonu OnePlus, který bude používat nejnovější a nejvýkonnější Snapdragon 821, je již na cestě. Představen by tak mohl být v nejbližší době. Další podrobnosti však nejsou známy.

Qualcomm Snapdragon 821

Neoficiální informace, které tento měsíc unikly, hovoří o tom, že by Snapdragon 821 měl pohánět telefon s kódovým označením OnePlus 3T. Můžeme tedy předpokládat, že Qualcomm mluví o tomto modelu.

OnePlus 3T by měl být vybavený fotografickým snímačem Sony IMX398 s rozlišením 16 Mpx. Očekává se, že se jeho cena vyšplhá na 479 dolarů (cca 14 tisíc korun s daněmi), což je o 80 dolarů (dva tisíce) více, než kolik stojí současné OnePlus 3.

Zdroje: twitter.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
No som zvedavý čo to bude pretože sám CEO OnePlus povedal že vylepšený OP 3 sa nechystá. Tak buď to bude niečo na štýl OP X (čo bude zhruba rok od predstavenia) alebo je ten CEO klamár.
To sa dozvieme čoskoro.
Redmarx
No hlavne zlepsit ten fotak, dulezitejsi nez ten procak, kterej je samozrejme excelentni, ale OnePlus3 se na ostatni TOP modely vubec nechytal, co se tyka foceni. Ja vim, ze je levnejsi, ale kdyz uz dam 14K za nejakej pripravovanej OnePlus, tak dam 15k za Huawei P9, kterej ma ten fotak fakt povedenej.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze