Nový náramek Fitbit Charge 5 přináší AMOLED displej a 7denní výdrž

Nový náramek Fitbit Charge 5 přináší AMOLED displej a 7denní výdrž
Fotografie: Fitbit
  • Společně s náramkem získají majitelé 6měsíční přístup k Fitbit Premium zdarma
  • Počítat můžete se 20 různými režimy cvičení
  • Náramek se chlubí i GPS
  • Novinkou je speciální senzor EDA

Fitbit dnes představil svůj nejnovější chytrý náramek, který cílí na náročnější uživatele, jež chtějí mít přehled nejen o notifikacích, ale také o zdraví a kondici.

Fitbit Charge 5

Fitbit Charge 5 nabízí jako první chytrý náramek společnosti senzor EDA, který měří reakci těla na stres prostřednictvím drobných změn v potních žlázách na prstech. Senzoru EDA se jako první dočkali majitelé hodinek Fitbit Sense, které byly představeny během minulého podzimu. Díky tomu bylo zjištěno, že se až u 70 % uživatelů snížila tepová frekvence díky využití 2minutového programu se snímáním dat pomocí tohoto senzoru.

Samozřejmostí je monitoring srdeční frekvence, ale Charge 5 nabízí i ucelený pohled na další klíčové metriky. K tomu slouží v aplikaci Fitbit karta Zdravotní metriky, která poskytuje informace o dechové frekvenci, teplotě povrchu těla a okysličení krve (SpO2). Díky předplatnému Fitbit Premium lze navíc sledovat dlouhodobé trendy.

Mezi další funkce, které Fitbit Charge 5 nabídne, patří bezkontaktní placení s Fitbit Pay nebo notifikace na příchozí hovory a zprávy z chytrého telefonu. Nechybí ani možnost rychlých odpovědí (pouze pro uživatele se systémem Android, nikoliv pro iOS) a více než 20 barevných ciferníků, které zobrazí veškeré informace podle potřeb uživatele.

Výrobce vyzdvihuje i pohodlné nošení na zápěstí. Náramek je například o 10 % štíhlejší než předchůdce v podobě Charge 4. Nasazen je též inovovaný barevný AMOLED displej s režimem Always-On, díky čemuž budete mít neustále na očích vše důležité.

Zájemci o Fitbit Charge 5 obdrží navíc 6měsíční předplatné Fitbit Premium zdarma. Tato placená služba poskytuje hlubší analýzy zdraví a kondice, praktické tipy, více než 500 tréninků a obsah pro zlepšení psychické pohody a stravování.

Fitbit Charge 5

Fitbit Charge 5 lze již dnes předobjednat skrze oficiální stránky výrobce, během podzimu by se měl objevit i v běžném prodeji. Cenu výrobce stanovil na 4 999 Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze