Fitbit Charge 5 míří na pulty českých obchodů

2
Fitbit Charge 5 míří na pulty českých obchodů
Fotografie: Fitbit
  • Prodej na českém trhu bude zahájen již 27. září
  • Cena je stanovena na 4 990 Kč

Fitbit v srpnu představil chytrý náramek Charge 5. Nabízí jako první chytrý náramek společnosti senzor EDA, který měří reakci těla na stres prostřednictvím drobných změn v potních žlázách na prstech. Senzoru EDA se jako první dočkali majitelé hodinek Fitbit Sense, které byly představeny během minulého podzimu. Díky tomu bylo zjištěno, že se až u 70 % uživatelů snížila tepová frekvence díky využití 2minutového programu se snímáním dat pomocí tohoto senzoru.

Fitbit Charge 5

Nasazen je též inovovaný barevný 1,06" AMOLED displej s režimem Always-On, díky čemuž budete mít neustále na očích vše důležité. Mezi další funkce náramku patří bezkontaktní placení s Fitbit Pay nebo notifikace na příchozí hovory a zprávy z chytrého telefonu. Nechybí ani možnost rychlých odpovědí (pouze pro uživatele se systémem Android, nikoliv pro iOS) a více než 20 barevných ciferníků, které zobrazí veškeré informace podle potřeb uživatele.

Již od konce srpna je možné náramek předobjednat a dnes bylo oznámeno, že prodej na českém trhu bude zahájen již 27. září. Cena náramku je 4 990 Kč.

Fitbit Charge 5

Konstrukce36,8 × 22,8 × 11,2 mm, 29 g, odolnost: IPx8
Pásekumělý, vyměnitelný: ano
DisplejAMOLED, 1,04" (? × ? px)
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
KonektivitaBluetooth: 5.0, ne, NFC
Akumulátor? mAh, nabíjení: proprietární kolébka
Diskuze ke článku
Stickler Stickleru
Stickler Stickleru
Fitbit Charge 5 se mi moc libí.
Ale 5K za to fakt nedám :D
3K ještě možná ale 5 je fakt raketa...
Za 5K můžu mít garminy :D
Veronika Janďourková
Veronika Janďourková
Ano, Fitbit umí, stylově taky super... ale ta cena 😅 měla jsem i Sense a doteď nechápu, proč za ně chtějí tolik. Když si tam člověk nemůže přidat ani hudbu. No nic, počkám si na Huawei Watch Fit 2 😁

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze