Nový iOS 9 je již nainstalovaný na 66 % zařízení

4

Nejnovější verze operačního systému od Applu se po necelých dvou měsících od vypuštění již nachází na dvou třetinách zařízení a šíří se rychleji, než loňská verze s pořadovým číslem 8.

iOS 9

Apple vypustil svůj nový systém pro mobily a tablety iOS 9 16. září. Od té doby ještě neuplynuly ani dva měsíce a již lze s jistotou říci, že se šíří rychleji než verze předešlá. Aktuálně se nachází na 66 % zařízení. Před rokem se tehdy aktuální verze iOS 8 nacházela pouze na 56 % zařízení. Díky viditelnému zrychlení se odhaduje, že by se rozšíření verze iOS 9 mohlo dostat až na 87 % v příštím roce.

iOS 9

Z grafu je patrné, že někteří uživatelé ještě stále zůstávají na předposlední verzi iOS 8. Ta se aktuálně vyskytuje na 25 % zařízení. 9 % uživatelů produktů Apple pak setrvává na některé ze starších verzí systému iOS.

Zdroje: developer.apple.com, pocketnow.com

Diskuze ke článku
Lukáš
... a stejně stojí za prd. iOS7 mě donutil prodat iphone, iOS9 pro změnu tablet. No, ještě, že existují i jiní výrobci. Ten OS tak upadl až je mi z toho smutno. Prej podpora čtyři roky, to ano, ale to je spíše za trest. Děkuji, rád si od jablka odpočinu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze