V Applu si oddychli. Nový iOS 12 již v počtu uživatelů předehnal iOS 11

17
V Applu si oddychli. Nový iOS 12 již v počtu uživatelů předehnal iOS 11
  • Uživatelé již zřejmě získali důvěru k nejnovějšímu iOS 12
  • Aktuálně došlo k předstižení loňské verze iOS

Apple vydal svůj nejnovější operační systém 17. září. iOS 12 se v ten den začal šířit i mezi české uživatele. Jde o dobrý zvyk Applu, kdy aktualizaci dotlačí ke všem naráz. Na uživatelích však následně samozřejmě zůstává, zda si novou verzi okamžitě nainstalují, či budou vyčkávat na první reakce odvážnějších. Letos se zdálo, že jsou uživatelé obzvlášť opatrní. Po několika prvních dnech si nejnovější verzi systému nainstalovalo mnohem méně majitelů zařízení s iOS. Jak však naznačuje graf níže, došlo již k očekávanému nárůstu.

Apple iOS 12

Aktuálně se již Apple může pochlubit, že nejrozšířenější verzí iOS je verze 12, které se pyšní podílem přes 46 %. Loňský iOS 11 má něco málo přes 45 %. O zbývajících 8 % se dělí starší verze. Ve výsledku se také verze 12 šíří rychleji než 11, která byla po dvou týdnech na 38,5 % zařízení. Naopak můžeme iOS 12 takřka srovnat s iOS 10, které po dvou týdnech dosáhl více než 48% podílu.

Diskuze ke článku
Radim kadim
Doba kamenna
Doba zelezna
Doba bronzová
......
Teď doba updatova
Aneb, pokud nemáš nový systém, jsi úplně v hajzlu a divím se, že to můžeš používat to zařízení co máš. ????
Lidi neberte tu masáž o oblbovačku výrobců, tak vážně!
Offečka Jablečna
Tak a ještě napiště článek o tom, že Android 9.0 Pie má 0,1 % uživatelů Androidu, ať si lidi můžou sami udělat obrázek, protože takhle to vypadá, jako by to byla nějaká katastrofa.
MGA
Od instalace 12 mam casty problem se zamrzajicim touchsreenem. Nikdy se mi to snad ani nestalo a ted nekolikrat denne. Baterka urcite lepsi nez 11.
iP 5S

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze