Novinky od Applu se blíží. Oficiálně se odhalí již 15. září

Novinky od Applu se blíží. Oficiálně se odhalí již 15. září
Fotografie: Apple
  • Příští úterý večer se bude konat velká on-line tisková konference společnosti Apple
  • Dočkat se můžeme nových iPhonů, hodinek a iPadů
  • Kompletně by mohl být vydán i operační systém iOS 14

Apple na oficiálních stránkách oznámil, že tiskovou konferenci naplánoval na úterý 15. září 2020 od 19:00 hodin středoevropského letního času. Právě v ten moment začne on-line tisková konference, kterou bude moci každý sledovat. Poslední odtajněná informace hlásá, že se akce uskuteční v novém Apple Parku. Vše ostatní je prozatím zahaleno pod rouškou tajemna. Události posledních týdnů však ledacos naznačují a my si můžeme v krátkosti říci, na co se lze těšit.

Patrně vůbec nejočekávanější budou nové iPhony 12. Mají být celkem čtyři, avšak možná se neukáží naráz. Pokud by to byla pravda, minimálně dvou bychom se příští úterý mohli dočkat. Kromě nich má Apple v rukávu i další generaci chytrých hodinek Watch. A dost možná nezůstane jen u Apple Watch 6, výrobce by mohl představit i dostupnější kousek navazující na současné Apple Watch 3. Ve hře je také představení další generace iPadu Air, která má přinést přepracovaný vzhled po vzoru vybavenějších iPadů Pro. Vyjma hardwaru se Apple zřejmě bude věnovat také softwaru, například tedy novému iOS 14.

Apple si na klíčovou tiskovou konferenci připravil půdu také na Twitteru, kde má dočasně k dispozici speciální hashtag #AppleEvent, který je doplněn o modré logo s nakousnutým jablkem.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze