Nové tablety Asus: známe ceny a dostupnost v Evropě

Na akci Milan Design Week 2012 v Itálii představil Asus opět jedny ze svých nejočekávanějších tabletů letošního roku – hybridní Asus PadFone, nástupce skvělého Transformer Prime a studentský Transformer Pad 300. Tablety byly navíc odhaleny společně s italskou cenou a přibližnou dostupností.

Tablety byly představeny oficiálně v Barceloně, kde jsme si všechny podrobně také vyzkoušeli. Nyní se však dočkáváme prvních informací o dostupnosti a ceně na evropském kontinentě.

Nejdražší z trojice bude zcela bez překvapení Asus PadFone, který kombinuje tablet, smartphone a dokovací klávesnici do jednoho drahého celku. O ceně a dostupnosti jsme vás v článku již informovali. Smartphone společně s tabletovým displejem a klávesnicí vás vyjde na 700 euro, tedy v přepočtu cca 17 000 korun. V Itálii bude tento kousek dostupný od května, LTE verze pak od září. Pokud si budete chtít pořídit dokovací klávesnici zvlášť, připravte si 150 euro, tedy cca 3600 korun. Samotný smartphone bude stát kolem 11 tisíc Kč. Podle našich informací se pak Padfone v České republice začne prodávat na přelomu června a července.

Zleva Asus PadFone, Transformer Pad Infinity a Transformer Pad 300.

Druhý v pořadí je veleočekávaný Asus Transformer Pad Infinity. Ten se dostaví na trh 10. června za cenu 600 euro (cca 15 000 korun). Tato cena se vztahuje na verzi s Wi-Fi a interním úložištěm o velikosti 64 GB. Dokovací klávesnice vás zvlášť vyjde opět na cca 3600 korun. V České republice lze očekávat prodej v létě.

TIP: Přečtěte si více o tabletech PadFone, Transformer Pad Infinity a Transformer Pad 300.

Poslední Asus Transformer Pad 300 patří mezi nejpřístupnější ze jmenované trojice. Na trhu by se měl objevit v polovině května za cenu 400 euro, tedy cca 9600 korun. Pokud budete chtít verzi s 3G, doplatíte si ještě 2400 korun. Obě verze pak nabízí úložiště o velikosti 32 GB. U nás by se měl Transformer Pad 300 začít prodávat rovněž v létě, ale bližší informace o dostupnosti a ceně nejsou zatím k dispozici.

Zdroje: phandroid.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze