Nové smartphony Huawei oslní obrovským displejem a luxusními koženými zády

Nové smartphony Huawei oslní obrovským displejem a luxusními koženými zády
  • Z čínského certifikačního úřadu TENAA unikají fotografie smartphonů Huawei
  • Zaujme luxusně vypadající kožená zadní strana s duálním fotoaparátem i malý výřez ve tvaru stékající kapky
  • Oba dva smartphony disponují nadprůměrnou kapacitou baterie a velikým displejem

Díky čínskému certifikačnímu úřadu TENAA unikají nové fotografie chystaných smartphonů od společnosti Huawei. První model okamžitě zaujme koženými zády v bílé a černé barvě, která dodávají zařízení punc luxusu. Hlavní duální fotoaparát by měl mít rozlišení 16 + 2 Mpx. Na přední straně se nachází malý výřez ve tvaru stékající kapky, kde najdeme senzory a také selfie kamerku o rozlišení 8 Mpx. Překvapí ale hlavně doopravdy obrovský 7,12palcový displej s rozlišením 1 080 × 2 244 pixelů a baterie o kapacitě 4 900 mAh.

Velikostí tak připomíná Honor 8X Max. O výkon se v tomto případě stará osmijádrový procesor s taktem až 1,95 GHz a RAM o velikosti 4 GB, která by měla představovat jedinou dostupnou velikosti. Smartphone se bude dodávat s úložištěm o velikosti 64/128 GB a podpora microSD karet je také potvrzena.

Další uniklý smartphone, který by měl být k prodeji pod názvem Huawei Y9 (2019), disponuje rovněž velikým displejem. Tentokrát však o mírně kompaktnější uhlopříčce 6,5 palce při rozlišení 1 080 × 2 340 pixelů. Nezapomnělo se ani na dostatečně velikou baterii o kapacitě 3 900 mAh a osmijádrový procesor s taktem 2,2 GHz, pravděpodobně se tedy bude jednat o Kirin 710. K dispozici tentokrát bude 4/6GB RAM odvíjející se pravděpodobně od velikosti úložiště, kde bude opět na výběr mezi 64 a 128 GB. Počítat však můžeme i s tradiční podporou microSD karet.

Huawei Y9 (2019)

I tento smartphone by měl být dodáván v černé a bílé, přičemž druhá jmenovaná varianta by měla být u obou zařízení dodávána výhradně s úložištěm o velikosti 128 GB. Zadní strana se stane domovem pro fotoaparát o rozlišení 20 + 2 Mpx a na přední straně se usadí 16megapixelová selfie kamerka. Tolik ke specifikacím uvedeným na TENAA, fotografie přední strany však odhalují hned dva senzory, pravděpodobná je tedy také verze s duální kamerou.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze