Uživatelé Office 365 dostanou neomezený OneDrive: má to ale háček

Microsoft si pro uživatele služby Microsoft Office 365 přichystal opravdovou lahůdku, kterou je neomezená velikost vaší OneDrive schránky. Má to ale svůj háček a této výhody si užijí pouze předplatitelé jednoho z balíčků Home, Personal nebo University.

Microsoft si připravil pro uživatele Office 365 velmi lákavou nabídku, kterou je neomezená kapacita na vašem OneDrive účtu. Program je zatím v počátcích, ale na stránce Microsoftu se můžete přihlásit do pořadníku a této nové funkce si můžete užívat dříve, než ostatní. Ostatní uživatelé se aktualizace dočkají v následujících měsících. To vše zní moc hezky, ale tuto novinku si bohužel neužijí všichni uživatelé.

TIP: OneDrive nyní nabízí až 30 GB prostoru zdarma

Office 365

Microsoft omezil neomezenou kapacitu na svém cloudovém úložišti OneDrive pouze na uživatele, kteří si platí měsíční balíček Home, Personal nebo University. Pokud tak využíváte verzi Office 365, která je zdarma, tak máte smůlu. Nejlevnější balíček však začíná již na 7 dolarech měsíčně, tedy přibližně 160 korunách, a vezmeme-li v potaz, že za tuto cenu dostanete kancelářský balíček a neomezený OneDrive, jedná se o velmi lákavou nabídku.

Zdroje: blog.onedrive.com, pocket-lint.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze