Nové Galaxy Watch Ultra se slevou 7 tisíc! Takhle levné ale budou jen do pondělí

Nové Galaxy Watch Ultra se slevou 7 tisíc! Takhle levné ale budou jen do  pondělí
Fotografie: Mobil Pohotovost

Čtyři dny extrémních slev. Pouze od pátku do pondělí koupíte u Mobil Pohotovosti ty nejoblíbenější telefony za absolutně nejnižší ceny v roce. V extrémní slevě je například vlajkový Galaxy S24, bestseller od Xiaomi, nejnovější Honor nebo zbrusu nové Galaxy Watch Ultra od Samsungu.

Xiaomi za nejlepší ceny na trhu

Pouze do pondělí 16. 9. koupíte za historicky nejlepší cenu Redmi Note 13 Pro. Vůbec nejprodávanější Xiaomi v Česku vás na mp.cz vyjde na pouhých 5 192 Kč (běžně 6 499 Kč), stačí v košíku zadat kód „xiaomidays“.

Cena extrémně spadla také u vlajkovek Xiaomi 14 a Xiaomi 14 Ultra, které s kódem koupíte už za 16 991 Kč (běžně 19 990 Kč) – za lepší cenu se přitom nikdy neprodávaly. U Mobil Pohotovosti si navíc můžete cenu srazit ještě o další 2 000 Kč díky bonusu.

Xiaomi

Brutální sleva na nové Galaxy Watch Ultra

Za super cenu jsou i Samsungy. Galaxy S24 do pondělí koupíte už za 15 990 Kč, kromě nižší ceny můžete totiž využít i štědrý výkupní bonus tři tisíce. Brutálně zlevněné jsou ovšem i úplně nové Galaxy Watch Ultra, koupíte je za pouhých 10 490 Kč (běžně 17 490 Kč) po slevě a při využití výkupního bonusu.

Telefony za absolutně nejnižší ceny:


Extrémní slevy platí jen od pátku 13. do pondělí 16. 9. (včetně).

Motorola

3letá záruka k telefonům zdarma

Kromě vůbec nejnižších cen získáte na mp.cz ke všem zmíněným telefonům ještě ten nejlepší dárek, a to sice záruku prodlouženou na 3 roky zcela zdarma. A pokud vyměníte starý telefon za nový, čeká na vás nejenom bonus k výkupu, ale také máte možnost nový smartphone pořídit za vůbec nejnižší měsíční splátku (doslova za pár stovek měsíčně), a to díky speciální službě Koupíš, Prodáš, Splácíš.