Nové Bing aplikace synchronizují mezi WP 8 a Windows 8

V posledních týdnech Microsoft v tichosti vydal beta verze několika svých aplikací z Windows 8 - Bing Travel , Bing Food and Drink a Bing Health and Fitness pro Windows Phone 8. Nyní z těchto aplikací odstranil nálepku BETA a vydal také nové verze aplikací Bing News, Weather, Sports a Finance pro Windows Phone. Všechny navíc dostaly funkci synchronizace s Windows 8.

Právě možnost synchronizace dat mezi Windows Phone 8 a stejnými aplikacemi na Windows 8 je největší novinkou proti předchozím verzím aplikací. Blog Microsoftu přibližuje, jakým způsobem to funguje, na příkladu aplikace Bing Finance. Když ve Windows 8 přidáte do seznamu sledovaných akcií další titul, projeví se to i ve Windows Phone 8. Funguje to i opačným směrem. Změny, které provedete v telefonu, se projeví i v počítači.

Synchronizace však není jedinou změnou ve třech starých aplikacích. Finance dostaly funkci "My Finance", kde mohou uživatelé sledovat svůj makléřský účet, a hypoteční kalkulačku. Ve zdrojích aplikace Bing News přibyly New York Times a Wall Street Journal a aplikace Sports nyní nabízí živé přenosy zápasů několika lig, profily hráčů a další.

Stáhnout Zprávy Bing

Stáhnout Sport Bing

Stáhnout Počasí Bing

Stáhnout Bing Finance

Stáhnout Cestování Bing

Stáhnout Gurmánský svět Bing

Stáhnout Zdraví a fitness Bing

Zdroje: bing.com, neowin.net, theverge.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze