Nové Angry Birds Rio v březnu - 2 x video (aktualizováno)

3

Angry Birds od firmy Rovio - živoucí legenda a jedna z nejhranějších mobilních her roku 2010 napříč všemi platformami vůbec vyjde v průběhu března v nové verzi s názvem Angry Birds Rio .

Angry Birds Rio na oficiální fotografii

Společnost Rovio nedávno oznámila, že jejich nejnovější pokračování úspěšné hry se bude jmenovat Angry Birds Rio. Vyvinuta byla ve spolupráci se studiem 20th Century Fox a bude obsahovat některé znaky z nadcházejícího animovaného filmu Rio (v kinech v průběhu dubna). Představitelé firmy Rovio světu sdělili, že Angry Brds Rio je originální kousek s několika novými zvířaty a ke stažení bude v obchodech s aplikacemi v průběhu měsíce března.

Zatím není jisté, zda bude hra uvolněna i pro platformu Microsoft Windows Phone 7 na Marketplace. Na 100% jsou ale potvrzeny Apple App Store, Android Market a Ovi Store od Nokie. Ve své první verzi bude mít hra 45 úrovní. Budoucí aktualizace přinesou více úrovní a některá další překvapení, které si však vývojáři nechávají zatím pro sebe. Co však zveřejnili je, že hra bude mít o mnoho lepší grafiku než předchozí verze a přitom bude až o polovinu méně náročnější na výpočetní výkon. Na konec článku ještě přidáváme dvojici oficiálních trailerů ke hře:

Aktualizováno 17.2.2011

Představitelé společnosti Rovio dnes oficiálně potvrdily dostupnost očekávané hry Angry Birds Rio i pro operační systém Windows Phone 7. Kromě toho také zveřejnily informace o tom, že intenzivně pracují na vývoji verze v trojrozměrném formátu 3D. Ta bude určena třeba i pro nedávno představené, a velice výkonné LG Optimus 3D.

Video - Trailer ke hře

Video - Trailer k filmu Rio

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
MalejKugi
Dobrý den , počítá se i do budoucna s verzí pro Badu ? Mám wava a nevadilo by mi tohle mít v mobilu :)
Petr Vejtasa
Petr Vejtasa
Dobrý de,

vzhledem k opravdu velmi vysoké popularitě hry očekávám, že se tak časem určitě stane, a to nejen pro Badu ale i pro BlackBerry OS a WebOS.
Effie
Supeer, ale len v marciii :( Dúfam, že aspoň na začiatku. Prvého marca :D To by bolo už len 2 týždne, nejak by som to vydržala :P

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze