Nová Motorola RAZR 40 Ultra je hned od začátku výhodnější, ušetříte 4 000 Kč

Nová Motorola RAZR 40 Ultra je hned od začátku výhodnější, ušetříte 4 000 Kč
Fotografie: Mobil Pohotovost
  • Motorola přichází s novou verzí svého ikonického „véčka“
  • Zaujme především dospělým designem a velkým vnějším displejem
  • Díky speciálnímu bonusu ji můžete pořídit o 4 000 Kč výhodněji

Legendární ikonické véčko je zpět. Nová Motorola RAZR 40 Ultra dorazila do Česka a už na první pohled jde o velmi povedený smartphone. Dominantou novinky je bezkonkurenčně velký vnější displej, který zabírá prakticky celou přední část telefonu, a především nabízí téměř neomezené možnosti ovládání. Sympatická je i cena novinky, speciálně u Mobil Pohotovosti ji navíc koupíte výhodněji o 4 000 Kč.

Nejstylovější „véčko“ současnosti

Už krátce po začátku nového tisíciletí se Motorola významně zasadila o popularizaci véčkových telefonů se svým ikonickým modelem Razr V3. Před čtyřmi roky pak s příchodem ohebných displejů přišla s jeho reinkarnovanou verzí. Nyní představuje nový RAZR 40 Ultra – nejstylovější skládací telefon současnosti s tím nejpokročilejším vnějším displejem.

Motorola RAZR 40 Ultra

Dvojice velkých displejů se řadí k hlavním dominantám nové Motoroly RAZR 40 Ultra. Vpředu se vyjímá kvalitní 3,6“ pOLED displej se 144Hz obnovovací frekvencí. Po rozložení telefonu pak uvnitř najdeme 6,9“ pOLED displej s variabilní frekvencí 1–165Hz, tudíž je extrémně plynulý. Na vnějším displeji můžete dělat prakticky vše jako na vnitřním – vyřizovat notifikace, odepisovat na zprávy, prohlížet webové stránky, přehrávat hudbu nebo i hrát hry. A nechybí mu dokonce ani funkce Always-on.

Ovšem ani ostatní parametry nezůstaly u RAZR 40 Ultra upozaděny. Součástí vnějšího displeje je dvojice kvalitních fotoaparátů – hlavního 12Mpx s optickou stabilizací a ultraširokoúhlého 13Mpx snímače. Nechybí ani 32Mpx selfie kamera umístěná do průstřelu ve vnitřním displeji. O výkon se stará Snapdragon 8+ Gen 1 a potěší i zvýšená odolnost IP52, rychlé 33W nabíjení, bezdrátové nabíjení nebo stereoreproduktory s podporou Dolby Atmos.

Se speciálním bonusem 4 000 Kč

Motorola RAZR 40 Ultra je k mání v černém, světle modrém a rudém odstínu. Skladem je už nyní a cenově u Mobil Pohotovosti vychází na 24 999 Kč (běžně 28 999 Kč). Jedině na mp.cz totiž k novince dostanete bonus 4 000 Kč, který se vám připočte k výkupní ceně, pokud vyměníte staré zařízení právě za novou Motorolu. Při upgradu můžete využít u službu Koupíš,Prodáš, Splácíš, kdy vás RAZR 40 Ultra vyjde už na 600 Kč měsíčně.

Motorola RAZR 40 Ultra