Nová aktualizace od Applu se dostane i na 7 let starý iPhone

33
Nová aktualizace od Applu se dostane i na 7 let starý iPhone
Fotografie: Jan Pospíšil, mobilenet.cz
  • Aktualizační balíček má velikost zhruba 40 MB
  • Přináší bezpečnostní záplaty
  • Dostupná je pro iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air (první generace), iPad mini 2 a iPad mini 3

Pokud se řadíte k uživatelům některé ze starších generací iPhonu či iPadu, máme pro vás skvělou zprávu. Apple vypustil aktualizaci s označením 12.4.6 dostupnou pro iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air (první generace), iPad mini 2 a iPad mini 3.

iPhone aktualizace 12.4.6

Aktualizace přináší pouze bezpečnostní záplaty a nepřidává žádné nové funkce. I tak lze však považovat podporu, vzhledem ke stáří hardwaru (v případě iPhonu 5s je to 7 let), za úctyhodnou. Nejnovější aktualizaci o velikosti přibližně 40 MB najdete dostupnou v nastavení telefonu.

Diskuze ke článku
Vojtěch
Myslím že něco podobného by měli výrobci s androidem vzít v potaz.
Za 20 tisíc (a víc) mi nejde jen o krásný displej a fotografie. Ale chci zařízení na dlouhou dobu.
Kdyby ty svoje ubohé 2 roky aktualizací zavedli alespoň na 3-4. Hned by to byla jiná písnička.
End
To je tedy něco :D tím se mají chlubit jo?
Jura
Myslím si, že to je dobrá zpráva a pěkný příklad pro ostatní výrobce. Naštěstí se někteří výrobci začínají také činit. Například včera mi přišla na Samsung Galaxy S7 také aktualizace SW - březnévé bezpečnostní záplaty. A to je telefon starý přes 4 roky a má originální SW.
Dle mého názoru je jedno, zda telefon pohání takový nebo makový OS (každý ať si vybere dle svého gusta), ale důležité je, ať se výrobce stará. Nepotřebuji mít každý rok nový telefon, ale když už nějaký mám, tak chci, aby slušně sloužil delší dobu. Nepotřebuji, aby se naše planeta stala elektroodpadištěm.
Rád bych ještě upozornil ty, kteří se zde hádají, špiní a uráží. Nezapomeňte, že člověka nešpiní, co vychází z vnějšku, ale to co vychází z jeho vnitřku. Takže všechny vyřčené urážky, nadávky apod. vypovídají pouze a jen o tom, kde je napsal nebo vyslovil.
Pěkný den
Filip
Koukám, že komentářová sekce tady na Mobilenetu je někdy fakt výživná. :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze