Nokia vytasila nové levné zbraně: X2-01 a C2-01

1

Nokia před několika okamžiky představila dva levné telefony, nebojující výbavou, ale cenou. Nesou označení C2-01 a X2-01. Pojďme se na ně v krátkosti podívat.

Právě pro vás chystáme podrobné představení obou telefonů

Nokia C2-01: nejlevnější finské 3G

Z nadpisu je již jasné, co bude hlavním lákadlem tohoto telefonu. Za nízkou cenu totiž nabídne podporu 3G sítí a možnost jej tak použít například jako levný příležitostný modem. Novinka s prostředím Series 40 přináší 2 palcový displej, 3,2 Mpx fotoaparát, podporu paměťových karet, Bluetooth, hudební přehrávač a FM rádio. Narozdíl od modelu C2-00 se jedná o telefon pro jednu SIM kartu.

KOMPLETNÍ INFORMACE naleznete v preview Nokie C2-01

Nokia C2-01: oficiální fotografie

Očekávaná cena činí 2 tisíce Kč včetně DPH. V prodeji bude během prvního čtvrtletí roku 2011. Kompletní informace naleznete v preview Nokie C2-01

KOMPLETNÍ INFORMACE naleznete v preview Nokie C2-01

Nokia X2-01: levný QWERTY klon

Tato novinka byla již předem odhalena díky tajné fotografii. Je dalším klonem Nokie C3-00 a opět se jedná o Series 40 telefon s QWERTY klávesnicí a zaměřením na sociální sítě. Prioritou je však tentokrát nízká cena. Nokia X2-01 tak musela kromě Wi-Fi obětovat i 3G sítě. Zbývají tak pouze GPRS/EDGE. Dalším omezením bude pouze VGA fotoaparát na zadní straně telefonu. Nechybí ale 2,4 palcový QVGA displej, plnohodnotná QWERTY klávesnice nebo aplikace pro sociální sítě.

Nokia X2-01: oficiální fotografie

Nokia X2-01 se bude prodávat za cenu v přepočtu 2 200 Kč. Dostupnost se předpokládá během několika týdnů tak, aby novinka stihla předvánoční trh.

Diskuze ke článku
Fanda
S tou X2 si dělaji legraci, ne? VGA fotoaparát? To snad ne! To tam nemohli nechat ty dva Mpx? Veliká, veliká škoda!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze