Nokia uvolnila beta verzi Z Launcheru pro Obchod Play

9

Nokia při příležitosti ohlášení tabletu N1 představila také novou verzi svého vlastního launcheru nazvaného jednoduše Z Launcher. Ten je nyní ve své beta verzi dostupný pro všechny v Obchodu Play k vyzkoušení.

Nokia Z Launcher

Již před několika měsíci jsme vás informovali o tom, že Nokia představila beta verzi svého Z Launcheru a zamýšleli jsme se nad tím, že tak by mohl vypadat „Android od Nokie.“ To se ale nyní doslova splnilo a máme tu tablet N1, který nese jméno Nokia a běží na něm Android se Z Launcherem. Ten je v beta verzi dostupný zdarma pro všechny telefony s Androidem 4.0 a vyšším k vyzkoušení a můžete si tak udělat obrázek o tom, jak se bude nový tablet N1 ovládat.

Stáhnout Z Launcher

Google Play (zdarma)

Nokia Z Launcher (beta)

Zdroje: play.google.com, theverge.com

Diskuze ke článku
Naecken
Tablet má jiné UI. Tohle je verze pro telefony.
НКВД
Vyzkousel jsem jeste ve verzi na pozvanky a prestoze koncept zajimavej, u me se to nechytlo, minimalne kvuli ignoraci widgetu ( Muj Vodafone ). Taky mi to neprijde prakticky do situaci ktery kazdej jiste zname, jen je verejne neresime ( kdo jenom mysli na telefon v aute jezdi prece s autem po strese a prejizdi matky s kocarky :D :D )
lukáš
Tak to nemá cenu ani zkoušet, pár widgetů bych se nerad vzdával a seznam aplikací jako je ve WP je naprosto šílený a nepřehledný... brrr

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze