Nokia Lumia 920: přežije pád na beton? (video)

11

Vyplouvající vlajková loď finského výrobce, Nokia Lumia 920, se u nás prozatím neprodává. V zahraničí se ale již aktivně testuje a nyní došlo i na testy odolnosti. Jak si nejlepší Lumia poradí s pády?

Nokia Lumia 920 - oficiální fotografie

V tomto testu odolnosti je Nokia Lumia 920 podrobena hned třem pádům na tvrdou zem. Vždy je simulována určitá výška. První případ je vyndávání telefonu z kapsy. Mnohým se to jistě stalo, že telefon špatně uchopili a ten hned z kapsy vyklouzl na zem. První test Lumia 920 odnesla jen odřeným rohem. Druhý test simuluje zhruba výšku hrudníku. Lumia 920 opět přežila bez větší úhony a i nadále fungovala. Třetí test simuloval vyklouznutí při probíhajícím hovoru. Po tomto pádu přibyl další odřený roh a ošoupala se boční strana. Nic horšího se nestalo. Je vidět, že polykarbonát, ze kterého je Lumia 920 vyrobena, něco vydrží. Potěší rovněž fakt, že se nic nestalo s displejem, který patří se svou úhlopříčkou 4,5 palce k největším.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Jura
Nokia ukázala, že její jméno je synonymem kvalitní konstrukce. Tím ovšem nechci tvrdit, že ostatní smartphony podobné velikosti by se rozletěly na kousky. To by ukázalo případné srovnání.
Co skláři?
A skláři nebudou mít co žrát.
Stanley
Taky nechápu ty názory na tloušťku a váhu. Já mám S2 a je to tak tenký a lehký, že mám občas problém to držet v těch mých dlouhých a hubených prstech a telefon se mi občas smekne. Takže trochu tlustší a těžší telefon jen uvítám. Osobně se na Lumii 920 těším a i když je S2 vcelku dobrý telefon, tak poputuje do šuplíku a zkusím tenhle foun.
fero
Tak docela překvapíl i iPhone http://www.youtube.com/watch?v=6M5q5TRuAsY
I když se hodně loupe ty rohy, ten slavný Galaxy S3 to odnesl hned na podruhé. Podle mě asi Nokia nejlíp, nejmíň se loupou rohy. A ted domě androidáři :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze