Nokia Lumia 800 dostane brzy update: vylepší fotoaparát i hudbu

10

Model Nokia Lumia 800 je skvělým smartphonem, který však od vypuštění na trh trápí některé nedodělky. Nokia již naštěstí vyřešila problémy s baterií a částečně i zvukem, proto se pustila do aktualizace firmwaru a podle uniklých informací to vypadá, že se můžeme těšit na vylepšené funkce fotoaparátu a hudebního přehrávače.

To lze vyčíst díky serveru XDA z několika detailů nové ROM s firmwarem číslo 1600.2487.8107.12070, původně určeným pro zákazníky Vodafone na Novém Zélandu. Některé části kódu pak poukazují na novinky fotoaparátu včetně funkcí Panorama, Action, Self Timer (nejspíše samospoušť) a Smart Group Shot.

TIP! Přečtěte si také naši recenzi na přístroj Nokia Lumia 800.

Prozatím není dostupná informace ohledně toho, kdy tato aktualizace bude dostupná celosvětově a Twitter Damiana Dinninga, guru Nokie přes fotoaparáty, pouze informuje, že bude. Někteří uživatelé, kteří si novou ROM vyzkoušeli, však hlásí i další vylepšení výdrže, což znamená, že Nokia nespí a snaží se model uvést do prvotřídního stavu. Nejnovější firmware by měl odstranit také problém s nedostatečnými basy ve sluchátkách při přehrávání hudby z hudebního přehrávače Zune. Nezbývá, než počkat na oficiální vyjádření společnosti. Uživatelé by se updatu měli dočkat v horizontu týdnů.

Zdroje: pocketnow.com, mynokiablog.com, mynokiablog.com

Diskuze ke článku
pudl
no už aby to bylo, poslední aktualizace prozměnu zmršila osvětlení senzorových tlačítek a ve tmě nejsou tak vidět.
teer
já bych se jen chtěla zeptat jestli Nokia Lumia 800 má tapetu nebo plochu kde si můžeš určit svůj obrázek. Děkuji
Hatty
Ahojky lidicky Prosim Vas o pomoc.Mam novej mobil nokia lumia800 a mam problem kamaradka mi odeslala foto a ja to nemohu za boha otevrit.Nevim co stim.A dalsi vec je neter si hrala z mim mobilem a asi neco odklikla a ja se nemohu dostat Market place ,kliknu na to a neotevira se mi nic.Urcite je to v nastaveni ale ja to nemohu najit.Nenasel by se tu clovicek a neporadil by mi PROSIM
daworr
dobry den jde stahnout a kdyz jo tak jak skype do lumia 800

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze