Nokia Lumia 800 a Lumia 710: známe dostupnost a cenu v ČR

1

Ačkoliv je pro Nokii český trh významný, s uvedením nejnovějších modelů Nokia Lumia 800 a Nokia Lumia 710 dost otálela. Nyní se však konečně dozvídáme kdy budou tyto dvě novinky v ČR dostupné a také kolik budou stát.

Ano, je to tak. Dlouho očekávané modely Nokia Lumia 800 a Nokia Lumia 710, běžící na platformě Windows Phone 7.5, konečně míří na český trh. Oba přístroje se začnou prodávat 1. února 2012 za doporučenou maloobchodní cenu 12 490 Kč (Nokia Lumia 800) a 7 990 Kč (Nokia Lumia 710).

Nokia Lumia 710 bude sázet především na barevné provedení

Nokia se také poprvé v historii rozhodla, že první vlna zasáhne pouze několik vyvolených obchodních kanálů, které by se měly postarat o kvalitní podporu při začátcích prodejů nových modelů. Nové modely tak 1. února nalezneme na pultech značkových obchodů Nokia v Praze (Palác Flora, OC Smíchov) a Brně (OC Olympia), dále u všech tří operátorů (Telefónica Czech Republic, T-Mobile, Vodafone), ve všech obchodech Electro World a v internetovém obchodě Alza.cz.

Nokia Lumia 800 je momentálně vlajkovou lodí výrobce

Novinky Nokia Lumia jsou v historii Nokie možná jedny z nejdůležitejších modelů, protože na nich závisí celá budoucnost finské společnosti. Budete těmi, kteří pomohou Nokii dostat se v únoru zpět na nohy?

Diskuze ke článku
DRATMAN
Za mě říkám rozhodně ne, já tím kdo ji pomůže koupí tohoto telefonu nebudu. Telefon se mi sice strašně líbí, výbavu považuju úplně v klidu neboť WP má trošku jinou spotřebu hardwarových prostředků než Android ale...
1) cena je děsivá, někde jsem četl že ještě lepší Nokii Lumii 900 budou nabízet v US při kontraktu u AT&T za $20-$200, což beru jako totální výsměch celé EU kde Nokia vyrostla. Kéž by i o evropské zákazníky takhle bojovala. Ale nejspíš si myslí že tady má už jistý koláč, díky bohu že tomu tak už dávno není.
2) mě Nokia fakt hodně nasrala rozdělením Evropy na takové ty výnosné trhy (kde uvedla telefon už před Vánoci) a takový ten ostatní zbytečný odpad co si klidně počká (mezi které zařadila i nás>nevím jak vy ale já si jako odpadek který musí na mobil čekat 1/4 roku navíc oproti jiným nepřipadám!!!)

Nokii jsem měl vždycky rád, všechny moje mobily byly Nokie a navíc ještě nejsem příznivcem mimo-unijního importu, ale to jak se poslední dobou Nokia chová je strašné.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze