Nokia Lumia 510 ukazuje na videu novinky Windows Phone 7.8

4

Všichni majitelé telefonů s Windows Phone 7.5 netrpělivě vyhlížejí příchod aktualizace na verzi 7.8. Čekání si lze ukrátit krátkým videem, které novou verzi prezentuje na levné Nokii Lumia 510.

Nokia Lumia 510 - oficiální fotografie

Dle dřívějšího vyjádření Microsoftu, by aktualizaci na verzi 7.8 měla dostat všechna zařízení. O víkendu jsme vás nicméně informovali, že LG Optimus 7 možná zůstane mimo hru. Důvod je neznámý, protože aktualizace nemá žádné vysoké hardwarové požadavky. To dokazuje i dnešní video, kde jsou Windows Phone 7.8 prezentovány na nejlevnějším telefonu, Nokii Lumia 510, která se u nás začne prodávat až v příštím roce.

Čtěte také: Windows Phone 7.8: další střípky informací o nových funkcích

Na videu můžete vidět novou obrazovku, která přinese podporu změny velikostí jednotlivých dlaždic. Těšit se můžete také na pěkné tapety pro odemykací obrazovku od Bingu. Stejně jako u novějších osmiček si budete moci vybírat z širší nabídky barevného ladění prostředí. Kdy se aktualizace už konečně dočkáme lze jen těžce odhadovat. Chvíli se hovoří o začátku roku 2013, poté o konci roku aktuálního.

Zdroje: mynokiablog.com

Diskuze ke článku
Melisko
zbytocny mobil. o co je toto lepsie od Lumie 610?
tomas sck
Velmi by som chcel vyskusat wp ked bude okolo150€ tak asi ho vezmem a vyskusam a nechapem lacnejsi aj nizsi model a ma 4" displej hmmm uvidime

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze