LG Optimus 7 údajně nedostane update na Windows Phone 7.8

6

Výrobce LG je nechvalně proslulý (ne)podporou svých zařízení. Někoho tak možná nepřekvapí zpráva o tom, že Optimus 7 se nedočká aktualizace na Windows Phone 7.8. Po hardwarové stránce ale nejsou na straně telefonu žádné překážky a zůstává tak otázkou, zda se informace zakládá na pravdě.

LG Optimus 7 - oficiální fotografie

Přečtěte si naše představení modelu Optimus 7

Polská pobočka LG uvedla, že výrobce nemá pro model Optimus 7 v plánu uvolnění aktualizace na vyšší verzi systému 7.8. Právě tato verze přináší řadu novinek a změn, které přebírá z klíčové verze 8. Výrobce blíže nespecifikoval, co je důvodem k neuvolnění aktualizace. Není těžké si ovšem domyslet, že jak rychle LG začalo s platformou Windows Phone 7x, tak rychle s ní opět končí. V tuto chvíli totiž výrobce neplánuje uvedení nových zařízení s Windows Phone 8.

Čtěte: Porovnání: co budou umět Windows Phone 7.8 a nové WP8?

Začíná tak být běžným zvykem či vizitkou, že při zakoupení nového produktu LG musí koncový zákazník počítat se slabší podporou výrobce. O nekonečné trpělivosti mohou hovořit majitelé telefonů LG řady Optimus, konkrétně vlajková loď Optimus 2X, která stále čeká na aktualizaci Android Ice Cream Sandwich. Paradoxně tak vzniká situace, že tato vlajková loď byla prvním dvoujádrem na světě a zároveň skoro posledním dvoujádrem, které stále zůstává na o několik generací starší verzi systému. Alespoň co se týká zákazníků v Evropě. Uvidíme tedy, jak to s updatem pro Optimus 7 nakonec dopadne. Windows Phone 7.8 by měly dorazit koncem tohoto nebo začátkem příštího roku a v té době bychom se rovněž měli dočkat podrobných informací o tom, které modely update dostanou.

Zdroje: pocketnow.com

Diskuze ke článku
stepo
Lg is shit!
petr
Live is good :-) S LG už jsem dávno, jsou to xindli.
Denis
LG = Never ever forever.
IQLogic
To sú tie zaručené aktualizácie priamo od MS :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze