Nokia Lumia 1320 Batman: další finský tabletofon na obzoru

8

Tabletofonový trh se Nokii zřejmě zalíbil. Uniká informace o dalším modelu s označením Lumia 1320 Batman, jehož displej by měl atakovat úhlopříčku kolem 5 palců. Výbava by však měla spadat spíše ke střední třídě.

Je říjen a blíží se nám důležitá akce Nokia World. Na té bychom se dle dřívějších informací měli dočkat možná až šesti nových modelů a není proto divu, že jsme v posledních týdnech svědky úniku informací o nových Nokiích. Nejnověji se odhaluje Nokia Lumia 1320, která má kódové označení Batman. Displej očekávaného modelu by měl být větší než v případě již představené Lumie 625, která nabízí úhlopříčku 4,7 palce. Nokia by tak mohla sáhnout po oblíbených pěti palcích.

Nokia logo

Další informace hovoří o fotoaparátu, který nabídne rozlišení 5 megapixelů. Dle označení modelu bychom mohli očekávat, že půjde o telefon vyšší třídy. Pouze pětimegapixelový fotoaparát však naopak dává tušit, že budeme mít před sebou zástupce střední třídy. Do vyšší třídy zamíří spíše Nokia Lumia 1520, která je již také netrpělivě vyhlížena. Více informací v tuto chvíli není známo. Vše se odhalí již 22. října, kdy se zmíněný Nokia World koná.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Michael Vávra
Michael Vávra
Nokia asi jde cestou Samsungu a bude zasypávat trh dalšíma a dalšíma telefonama ( mnohdy dost zbytečnýma, viz 625)...
MichalWP
panebože. Nokie bude chrlit čím dál víc telefonů a polovina toho zůstane beztak na skladech. Akorát vesele utrácí své zásoby :/ Jinak na vánoce si půjdu pro 925ku.
Kdoví
A to jsem si myslel, že to číslování Nokie/Microsoftu začínám chápat… Za dva roky tipuji, že budeme někde u označení Lumia 4550
hope
Taky cekam na 'prijatelnejsi' ceny, Lumia 520 je vic nez OK, jako muj prvni 'inteligentni' mobil, ale uz posilhavam po 920:))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze