Nokia představí za měsíc až 6 novinek: bude tabletofon i tablet

Už ani ne za měsíc, 22. října, se v metropoli Spojených Arabských Emirátů Abu Dhabi uskuteční další díl akce Nokia World. Zde by měl podle posledních zpráv výrobce uvést dokonce až šestici nových přístrojů. Očekávají se chytré Lumie, několik telefonů řady Asha a samozřejmě i dlouho spekulovaný premiérový tablet s logem Nokie.

Informaci oznámil redakci serveru The Verge zdroj údajně velmi dobře obeznámený s plány Nokie. Dočkáme se prý minimálně dvou nových smartphonů Lumia. Jedním z nich by mohl být phablet Lumia 1520 s 6 palcovým displejem, o kterém již nějaký čas unikají informace. Téměř jistý na Nokia Worldu se zdá být i tablet 2520 s Windows RT. V poslední době jsme také psali například i o připravované Nokii Asha 500. Fandové se mohou těšit prý i na novou řadu místy opravdu zajímavého příslušenství.

Pozvánku na nadcházející Nokia World výrobce již rozeslal významným zahraničním novinářům

TIP! Takto fotí Nokia Lumia 1020: velká galerie fotografií

V den D, tedy v úterý 22. října se vám samozřejmě budeme všechny novinky s ohledem na časový posun co nejdříve zrekapitulovat v podrobných článcích, takže nezapomeňte sledovat náš server a také náš Twitter, kam vždy míří nejčerstvější informace nejrychleji.

Zdroje: theverge.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze