Nokia EOS má být označena jako Lumia 1020

2

Neuplyne delší doba, abychom Vás neinformovali o chystaném špičkovém fotomobilu označovaném jako Nokia EOS. Další nové informace uvádí na pravou míru finální označení, které obdrží. Budeme mít údajně tu čest s Lumií 1020, která bude nástupcem již doprodávající se Nokie PureView 808.

Nokia Lumia 1020

Měsíc co měsíc Vám přinášíme informace o chystaném elitním fotomobilu výrobce Nokie. Z dosud známých informací je jisté, že novinka nabídne po vzoru předešlých Lumií řady 9xx polykarbonátové tělo. Jak je zvykem, bude chybět slot na paměťové karty a nebude chybět ani dotykový displej s rozlišením 768 x 1280 bodů typu AMOLED. Z hardwarové výbavy dále víme o přítomnosti dvoujádrového procesoru spolu s kapacitou paměti RAM 2 GB. A nakonec asi všechny bude nejvíce zajímat fotoaparát s vysokým rozlišením 41 megapixelů, doplněný o xenonový blesk. Původní informace hovoří o kódovém označení Nokia EOS. Poslední informace z renomovaného zdroje evleaks, který si vydobyl velmi dobrou pověst co se týče přesnosti informací o nepředstavených přístrojích, potvrzují finální označení Lumia 1020.

Oficiální poutače poukazující na představení Lumie 1020

A kdy se dočkáme slavnostního představení? Velká paráda se bude konat již 11. července v New Yorku v 11 hodin tamního času (17 hodin našeho času). Jak se těšíte na novou Lumii?

Zdroje: wpcentral.com

Diskuze ke článku
xzeit
vše vypadá božsky,ale za nepřítomnost slotu na paměťové karty bych je ztrestal. Magoři!! Také by mě zajímalo,jestli bude mít i optický stabilizátor obrazu,jako má Lumie 920.

EINEX
Dnes ráno jsem našel na netu tohle, co na to říkáte? http://www.wpcentral.com/aluminum-form-nokia-41mp-eos-leaks-prototype-or-version-2

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze