Nokia Belle žije: Feature Pack 2 na videu

4

Na začátku března jsme vás informovali o tom, že se vybrané modely telefonů Nokia dočkají aktualizace systému Belle s názvem Feature Pack 1. Ačkoliv se o možném druhém balíčku moc nemluvilo, nově uniklé video pre-release verze potvrzuje, že se zákazníci mohou začít těšit na další novinky a vylepšení.

V současné době je Feature Pack 2 dostupný pouze skrze emulátor pro vybrané vývojáře a zatím se neví, kdy přesně dorazí na veřejnost. Podle ukázky to ale vypadá, že přinese hodně zajímavých prvků.

Nokia Belle Feature Pack 1

TIP: Přečtěte si také naše dojmy z Feature Packu 1 a návod, jak na něj.

Změn se dočká například uživatelské prostředí, které se obohatí o nové animace, funkci Swipe to Unlock, nové uživatelské prostředí fotoaparátu, navigační lištu a widgety. Virtuální klávesnice nově bude předpovídat slova a pořádného updatu se dočká také internetový prohlížeč, galerie a editor obrázků.

Prozatím se neví datum vydání ani přístroje, na které se Feature Pack 2 dostane. S největší pravděpodobností ale mezi nimi bude Nokia 808 PureView.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Jakub
Bude Nokia Belle Feature Pack 1 aj pre Nokiu C7?
David
Ako som videl , tak nieje FP1 ako FP1 . Napriklad N8 s FP1 neobsahuje take veci čo napriklad nokia 808 FP1. 808 tam mala plno nových widgetov a lepšie efekty pri otáčaní displeja.Tieto widgety som našiel na N8FanClub , ale tuším že tam neboli všetky. Rád by som niekde chcel nájsť aj tie nové efekty. Videl som na rôznych stránkach , že telefony S^3 so 680Mhz boli po aktualizaci na belle pretaktované na najvyšší možný takt procesora. Dá sa niekde zistiť , že kolko to presne je ? niekde sa hovorí o 780mhz alebo 800mhz. Boli rôzne CPU metre ktoré ukazovali takt procesora , ale fungovali spravne len pri s60. Pri S^3 ukazuje len 192mhz , čo je chybná informácia. Vie niekto či pre N8 bude dostupny aj FP2 ? . Ďakujem

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze